Kaukosäätimet, varjostimet ja muut lisävarusteet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Valaistustarvikkeet

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Valaistustarvikkeet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima valaisimien lisävarusteita. Katso!


Onko etsinnässä yleiskaukosäädin? Tarvitsetko uutta valaisimen varjostinta tai muuta lampun varaosaa?


Laaja ja monipuolinen valikoimamme sisältää valaisimen varjostimet, kaapelit ja tarvikkeet, kaukosäätimet ja pistorasian kannattimet ja lampunkorkit.


Valaisimen varjostimet


Ehkä entinen lampun varjostin on mennyt rikki ja haussa on uusi varjostin pöytälamppuun? Tai ehkä kaipaat muuten vain vaihtelua? Vaihtamalla lampun varjostimen luot heti uuden ilmeen ilman, että sinun tarvitsee ostaa kokonaan uutta valaisinta. Tarkista vain, että kyseinen varjostin sopii juuri sinun lamppuusi. Lamppu on osa kotisi sisustusta, joten ei ole yhdentekevää, millainen lampun varjostin on. Esimerkiksi tietynlainen pöytälampun varjostin luo tunnelmaa. Pöytälampun suuri etu on, että voit siirtää sitä helposti paikasta toiseen, joten voit halutessasi siirtää tunnelman toiseen tilaan.


Meiltä löytyy jalkalampun varjostin, kattolampun varjostin tai kattokruunun varjostimet. Ehkä haussa on paperilampunvarjostin, musta lampunvarjostin tai vaikka lampunvarjostin valkoinen. Lisäksi perheen pienimmille on vaihtoehtoja. Meiltä löytyy myös korvaava varjostin, kuten vaihtolasi lampulle.


Muut lisävarusteet ja varaosat


Valikoimastamme löytyy yleiskaukosäädin, mutta myös eri merkkien kaukosäätimet, kuten Philips Hue-kaukosäädin. Lisäksi saatavilla ovat lampun sähköjohdot ja paljon muuta.

 

Tutustu valikoimaamme ja löydä tarvitsemasi valaisimen varjostin tai muu lisävaruste!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i