Hehkulamput | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Klassiset polttimot

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Klassiset hehkulamput netistä edullisesti.


Edelleen hehkulamput ovat käytössä. Vaikka energiansäästölamput ja LEDlamput ovat yhä suositumpia, on hehkulampuille oma paikkansa. 


Niitä käytetään erityissä laitteissa, kuten ompelukoneissa ja taskulampuissa, sekä yöpöydänvalaisimista kattokruunuihin. Hehkulamppu kestää käytössä tuhansia tunteja ja samalla se lämmittää ympäristöään. 


Klassiset polttimot


Hehkulamppujen yleisimmät kannat ovat E14 (hehkulamppu pieni kanta) ja E27 (hehkulamppu iso kanta). Hehkulamppu E14 on siis pienikantainen ja hehkulamppu E27 on isokantainen. Huom. Valitse hehkulamppu, jonka kanta on yhteensopiva valaisimesi kanssa, eikä ylitä valaisimessa ilmoitettua maksimitehoa. 


Meiltä löydät lampun polttimot erikokoisilla kannoilla ja muodoilla, pyöreäkumpuisena tai kynttilälamppu. Hehkulamppuja on tarjolla monenlaisiin kohteisiin. Esimerkiksi taskulampun polttimo tai uunin polttimo löytyy laajasta valikoimastamme. Unohtamatta myös erikoishehkulamppuja, kuten koristeellinen himmennyslamppu. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma hehkulamppusi!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i