Valaisinkauppojen NRO 1 | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Valaisinkauppojen NRO 1

Tietoa yrityksestä

Karoliina

Donoci s. r. o. on toiminut valaisinmarkkinoilla yli 26 vuotta. Tämä on luotettavuuden ja korkean ammattitaidon tae. Harjoitamme valojen maahantuontia ja tukku- ja vähittäiskauppaa. Verkkokauppamme toimivat Slovakiassa, Saksassa, Itävallassa, Unkarissa, Puolassa, Romaniassa, Ranskassa, Espanjassa, Sloveniassa, Iso-Britanniassa, Kroatiassa ja Italiassa. Yrityksemme kuuluu Keski-Euroopan suurimpiin valaistusliikkeisiin.

Asetamme asiakastyytyväisyyden etusijalle

Tiedämme että liiketoimintamme menestys johtuu asiakkaidemme luottamuksesta ja tyytyväisyydestä. Yrityksemme painottaa ammattitaitoa ja avoimuutta asiakassuhteissa. Perimmäinen tavoitteemme on asiakkaidemme pitkäaikainen tyytyväisyys, ei välitön voitto.
 
 
Valaistusta jokaiseen tilaan

Verkkokauppamme tuotevalikoimasta löydät monenlaisia valoja ja valaisimia ulko- sekä sisätiloihin. Tarjoamme valaisimia seuraavilta valmistajilta: ARTCRYSTAL, BRILUM, DALEN, EGLO, ESEO, FARO BARCELONA, GLOBO, HADEX, IDEAL LUX, JUPITER, KEMAR, LEDKO, LIRIO, LUCIDE, LUXERA, MASSIVE, NARVA, PANL, PAULMANN, PHILIPS, PREZENT, RABALUX, SKOFF, STEINEL, TOPLIGHT A WOFI. Valaisimien lisäksi verkkokaupassa on saatavilla myös elektronisia lisätarvikkeita ja valonlähteitä. Suosituimmille valaisimille, joita on tarjolla aina alennettuun hintaan, tarjoamme myös hintatakuun.
 
Verkkokauppamme tarjoaa:
  • Hyvin toimivat omat varastohallit, joiden avulla voimme toimittaa tuotteita nopeasti. Meillä on tällä hetkellä varastossa noin 1.800.000 valaisintuotetta, jotka odottavat tilaustasi.
  • Nopean asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen henkilökunnan, joka on valmis neuvomaan ja auttamaan sinua valojen valinnassa.
  • Ilmainen toimitus jokaiselle yli 70€ tilaukselle
  • Vasta lanseerattu neuvontapisteemme tekee oikeanlaisen valaistuksen valinnan sinulle mahdollisimman helpoksi. Ja tietysti voit pyytää apua asiakaspalvelusta, johon saat yhteyden yhteydenottolomakkeella ja jokaisen tuotteen alta löytyvästä "tuotetiedustelu" linkistä.

Verkkokauppa www.valomania.fi takaa sinulle halvimmat hinnat.
 
Verkkokaupan tiimi on valmistautunut olemaan paras laatuvalojen toimittaja.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i