Pinnasängyn reunapehmusteet ja turvalaita sänkyyn | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Turvalaita

  • Myydyimmät
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Pinnasängyn reunapehmusteet ─ turvaa vauvalle


Pinnasängyn reunapehmuste suojaa lastasi osumasta pinnasängyn reunaan tai venyttämästä jalkojaan pinnasängystä. Suoja tekee myös pinnasängyn ulkonäöstä kauniimman. Ne ovat usein valmistettu samoista materiaaleista kuin vauvan vuodevaatteet. Pinnasängyn pehmuste on siis erittäin laadukas ja valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta ja hengittävistä antiallergisista materiaaleista.


Pinnasängyn reunasuoja kietoutuu koko sängyn pohjan ympärille ja kiinnittyy pehmeillä sulkijoilla tai tarranauhakiinnikkeillä. Tällaisen pehmusteen korkeus on 20-25 cm. Ei siis ole pelkoa siitä, että pienokaisen nenä tai otsa osuisi mihinkään kovaan. Koko laitapehmuste pinnasänkyyn on pehmeääkin pehmeämpi. Vauva ei voi myöskään laittaa käsiään tai jalkojaan ritilöiden väliin ja jäädä onnettomasti loukkuun. Vaikka silloinkaan ei mitään pahaa tapahtuisi, vain itku. Yleensä isä tai äiti pehmustaa vauvan sängyn, mutta myös tuleva vanhempi veli tai sisko voi myös osallistua ja siten valmistautua uuden perheenjäsenen tuloon ja omaan uuteen rooliinsa.


Reunapehmuste pinnasänkyyn on saatavilla eri väreissä ja malleissa. Kannattaa myös varata toinen pinnasängyn reunapehmuste, jos ensimmäinen likaantuu ja kuivumisessa kestää pitkään. Tutustu valikoimaamme ja löydä turvalaita sänkyyn!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i