Ovikellot, langattomat ovikellot ja video-ovikellot | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

Talon ovikellot, video-ovikellot

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Ovikellot joka kotiin


Tästä kategoriasta löydät ovikellot kotiin. Ovikellon tehtävä on yksinkertainen: se ilmoittaa vieraasta. Ovikelloissa on tarjolla paljon erilaisia vaihtoehtoja. Langaton ovikello, joka kytketään pistorasiaan, on helppo laittaa paikoilleen. Silloin ei tarvitse vetää johtoja ja painike laitetaan oven ulkopuolelle. Tämä on yksinkertaisin vaihtoehto ottaa ovikello käyttöön. Johdoton ovikello on näin kätevä ja helppo.


Jos pelkkä ovikello ei riitä ja haluat nähdä, kuka ovesi takana on, silloin video-ovikello on sinulle. Ovikellokamera lisää turvallisuutta, koska näet kuka ovesi takana on ilman oven avaamista. Monet ovikellot toimivat puhelimen sovelluksen kautta. Voit esimerkiksi jopa keskustella vieraan kanssa sen avulla. Saatavilla on myös ovikello näytöllä. Ovikello voi näyttää silloin esimerkiksi lämpötilan. 


Millaisen ovikellon haluat kotiisi?


Jos pelkkä langaton ovikello ei riitä, kartoita tarpeesi. Tutustu valikoimaamme ja löydä paras langaton ovikello, älykäs ovikello tai muu! Jokaisen ovikellon kohdalta löydät tarkemmat tuotetiedot. Tarvittaessa kysy apua asiakaspalvelusta, sillä autamme mielellämme valitsemaan paras ovikello kotiin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i