LED-valot anturilla & liiketunnistinvalot | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

LED-valaisimet tunnistimella

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

LED-valot anturilla. Löydä omasi!


LED-valot ovat saaneet suuren suosion, eikä ihme. LED-tekniikka takaa, että LED-valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppuja usein ja kukkarosi kiittää. LED-valoja on monenlaisia ja tässä esittelemme LED-valot liiketunnistimella sisälle ja ulos.


Sisävalo liiketunnistimella


LED-valaisin liiketunnistimella sisäkäyttöön kannattaa sijoittaa portaikkoon, käytävään tai muuhun tilaan, jossa viivytään hetki. Sisävalo liiketunnistimella on kätevä tapa valaista. Valot syttyvät automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuvat. Liiketunnistinvalo voi olla kattovalaisin tai seinävalaisin


Yövalot tuovat turvaa ja valaisevat kulkureitin. Sijoita nämä LED-valot seinään, esimerkiksi käytävään tai huoneeseen. LED-anturivalot tunnistavat lämpösignaalit, liikkuvien kohteiden aallot. LED-liiketunnistimen valot keskittyvät tiettyyn alueeseen. Kun kenttä keskeytyy, valot syttyvät automaattisesti. 


LED-valot liiketunnistimella ulos


LED liiketunnistimella sijoitetaan yleensä kulkureitteihin laittamalla LED-valot seinään. Tämän tyyppiset valaisimet antavat hyvän ja turvallisen valaistuksen. Ne valaisevat kulkureitit ja ovat käytössä erittäin miellyttäviä. Joskus liiketunnistinvalot syttyvät turhaan. Välttääksesi tämän, suuntaa valot haluamallasi tavalla ja asenna etäisyysasetukset.


Tutustu valaisinverkkokauppaamme. Meillä on laaja ja monipuolinen valikoima erilaisia LED-valoja. Hanki unelmiesi LED-valot liiketunnistimella jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i