Jatkojohdot, ja virtalähdekaapelit | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Jatkokaapelit, jatkojohdot, virtalähdekaapelit

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Jatkojohdot ja virtalähdekaapelit laajasta valikoimastamme. Katso!


Tarvitsetko lisää johtoa sähkölaitteillesi? Tai johdon televisioon, jotta saat yhdistettyä sen haluamaasi laitteeseen? Jatkojohto eli jatkoroikka antaa pelivaraa, jos laitteesi johto on liian lyhyt. Jatkoroikat ulos ja sisälle ovat hyödyllisiä ja tärkeitä lisävarusteita joka kotiin. Valikoimastamme löydät myös HDMI-kaapelit ja muut television lisävarusteet.


Jatkoroikka ulkokäyttöön ja sisälle


Tarjoamme erilaiset jatkojohdot sisälle ja ulos. Jatkojohto ulos on hyödyllinen, kuten esimerkiksi jatkojohto auton lämmitys. Jatkojohto kytkimellä saat virran pois kerralla, eikä sinun näin tarvitse sammutella laitteita yksitellen tai ottaa töpseliä pois seinästä. Kytkimen valo myös näyttää, kun kaapeli on kytketty verkkovirtaan. Jatkojohto 5m kytkimellä on yksi yleisimmistä jatkojohdoista. 


Myös pitkä jatkojohto voi olla hyvin tarpeellinen kuten pitkä jatkojohto ulkokäyttöön. Jatkojohdot ovat saatavilla eri pituuksilla, kuten 10 m jatkojohto, 15 m jatkojohto, 20 m jatkojohto, 25 m jatkojohto, 30 m jatkojohto ja niin edelleen - unohtamatta lyhyet jatkojohdot


Television lisävarusteet


Valikoimastamme löytyvät myös erilaiset johdot televisioon. HDMI-kaapeli mahdollistaa laitteesi yhdistämisen televisioon. Sen avulla siirrät kuvaa, videokuvaa ja ääntä laitteelta toiselle. Meiltä löydät myös muut kaapelit, kuten Scart-johto


Tutustu valikoimaamme ja hanki meiltä jatkojohto ulkokäyttöön, jatkoroikka sisälle tai muu tarvitsemasi kaapeli! Jokaisen tuotteen kohdalla on tarkat tuotetiedot. Tarvittaessa kysy neuvoa asiakaspalvelustamme.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i