Talonumerot aurinkokenno | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 3

Aurinkokenno talonnumerot

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Talonumero aurinkokenno ─ moderni talonumero, joka ei kuluta sähköä


Pihan ulkovalaistus on välttämätön hyvän näkyvyyden saamiseksi piha-alueella. Tämä ei ole kuitenkaan ainoa asia, joka on otettava huomioon valitessa ulkovalaistusta. Jotta vieraasi, taksinkuljettaja tai lähetti löytävät kotiisi pimeälläkin, voidaan talon julkisivulle sijoittaa talonumero valolla eli talonumerovalaisin. Siinä ovat talonumerokyltti ja valaisin samassa. Innovatiivisen teknologian ansiosta LED-valaisin kuluttaa vain vähän energiaa, mutta tuottaen samalla tehokasta valoa. Se on myös pitkäikäinen. 


Valikoimastamme löytyy paljon vaihtoehtoja, kuten LED-talonumero, talonumero anturilla ja talonumero aurinkokenno. Tämä jälkimmäinen vaihtoehto ei kuluta sähköä, jolloin säästät sähkölaskussasi. Talonumerovalaisin aurinkokenno latautuu päivän aikana ja syttyy, kun tulee pimeä. Tämä on moderni talonumero ja erittäin fiksu ratkaisu, sillä aurinkolamppu on helppokäyttöinen ja pitkäikäinen. Talonumero aurinkokenno latautuu myös pilvisellä säällä, joskaan ei niin hyvin. Tällöin virtaa ei välttämättä riitä aivan koko yöksi. Sijoita talonumerokyltti niin, että se saa päivän aikana mahdollisimman paljon aurinkoa. Räystään tai tuuhean kuusen alla ei ole paras paikka, koska se ei pääse latautumaan hyvin. Aurinkopaneeli on hyvä puhdistaa ajoittain, jotta paneeli toimii hyvin. Talonumero aurinkokenno on erittäin helppokäyttöinen ja pitkäikäinen sijoitus, joka kestää vuosikausia. 


Numerokyltit taloon


Talonnumerokyltti tulee tarrojen kera, joten voit laittaa juuri oikean talonumeron valaisimeen, jolloin saat numerot talon seinään. Pääsääntöisesti tarjoamme talonumero valkoinen, koska mustat numerot valkoisella pohjalla erottuvat kaikkein parhaiten kauas. Saatavilla on myös talonumero musta. Se on talon numerovalo, johon tulevat valkoiset numerot mustaa taustaa vasten tai talonumerovalaisin on musta. Valon paikka vaihtelee mallista riippuen. Valaisin voi olla esimerkiksi talonumeron yläpuolella. Tutustu valikoimaamme ja löydä talon numerokilpi!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i