Loisteputket edullisesti netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Loisteputket

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Loisteputket, rengasloisteputket ja muut. Tutustu valikoimaamme!


Loisteputket ovat pitkäikäisiä, energiatehokkaita, luotettavia ja niiden valotehokkuus on erinomainen. 


Ominaisuuksiensa vuoksi niitä käytetään työskentelyvaloina ja loisteputket sopivatkin moneen paikkaan: toimistoihin, myymälöihin tai teollisuuteen. Esimerkiksi loisteputket autotalliin ovat suosittuja.  Mikäli vanha loisteputki ei syty, on se syytä vaihtaa uuteen.  


Miten valita T5 tai T8 loisteputkien välillä?


Ero näiden välillä on paksuus. Loisteputket T5 on markkinoiden pienin putkivalomalli. T5-loisteputken halkaisija on 16 mm ja T8-loisteputken puolestaan 26 mm. Suosittelemme T5-loisteputkea toimistoihin, kouluihin, myymälöihin tai turvavalaistukseksi. 


T8-loisteputket ovat yleisin energiansäästölamppumalli. Suosittelemme sitä koteihin tai toimistoihin. Nykyisissä malleissa valo on lämpimämpi ja miellyttävämpi. Molempien loisteputkien keskimääräinen odotettu käyttöikä on noin 30 000 tuntia. 


Loisteputket netistä


Valikoimastamme löydät kaikki loisteputket edullisesti ja ne on jaettu neljään pääluokkaan loistelampputyypin mukaan: loisteputket T8, loisteputket T5, rengasloisteputket ja muut loisteputket.


Näistä löytyy varmasti se oikea loisteputki, olipa kyseessä vaikka loisteputki g5, loisteputki g13, loisteputki g23 tai rengasloistelamppu. Löydä kaikki loisteputket netistä edullisesti laajasta valikoimastamme.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i