Ulkovalaistus ja aurinkokennovalaisimet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 7

Aurinkokennopuutarhavalot anturilla

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Aurinkokennovalaisimet ─ puutarhan valaistus


Onko suunnitelmissa pihan tai puutarhan valaistus? Ovatko haussa aurinkolamput anturilla? Tästä kategoriasta löydät aurinkopuutarhavalot anturilla. Anturi reagoi joko liikkeeseen tai pimeyteen. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten sieltä löytyvät varmasti visioosi ja tarpeisiisi sopivat aurinkokennovalaisimet


Miten aurinkokennovalaisin eli aurinkolamppu toimii?


Aurinkokennovalaisin hyödyntää auringonvaloa. Päivän aikana valaisin latautuu auringonvalossa, joka muuntuu energiaksi ja sitä myöten valoksi. Aurinkokennovalaisin ei tarvitse sähköä tai pistorasiaa, joten se on valaisin ilman sähköä. Aurinkolamppu latautuu myös pilvisellä säällä, joskaan ei niin hyvin. Tässäkin laatu ja hinta kulkevat käsi kädessä. Tehokas aurinkokennovalaisin on usein arvokkaampi. 


Monissa valaisimissa on innovatiivinen LED-tekniikka, joka takaa, että LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa säästyy, jolloin kukkarosi ja luonto kiittävät. LED-valaisin on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Aurinkokennovalaisimet tulevat korkeammalla IP-suojauksella. IP-luokitus kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia, kuten pölyä ja nestettä, vastaan. Mitä suurempi IP-suojaus, sitä paremmin valaisin on suojattu. 


Aurinkokennovalaisimet ─ helppokäyttöisyyttä ja energiansäästöä


Aurinkolamput ovat saaneet jalansijaa ja niistä on tullut yhä suositumpia samalla, kun tekniikka kehittyy.  Ne tarjoavat vaivatonta valaistusta ja energiansäästöä. Aurinkolamput ovat ekologinen ja ilmainen tapa valaista piha tai puutarha. Aurinkolamput ovat saatavilla anturilla, joka reagoi liikkeeseen (liiketunnistin) tai pimeyteen (hämäräkytkin). Liiketunnistinvalo pitää huolen, että valaisin on päällä vain tarpeen mukaan. Ja siten se auttaa säästämään energiaa entisestään! Liiketunnistinvalot syttyvät automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuvat hetken päästä itsestään. Yleensä tämän ajan pystyy itse määrittämään, jolloin valaisimet mukautuvat paremmin tarpeisiisi.


Liiketunnistin LED-valot sopivat erinomaisesti pihaan ja puutarhaan valaisemaan kulkureitit. Kun kävelet siellä pimeällä, valot syttyvät automaattisesti ja valaisevat askeleesi. Näin ne lisäävät turvallisuutta. Liiketunnistinvalo ulkokäyttöön karkottaa myös luvattomat tunkeilijat pihaltasi. Valikoimastamme löytyvät myös puutarhavalaisimet hämäräkytkimellä. Hämäräkytkin varmistaa, että valot syttyvät, kun on pimeää. Tarkat tuotetiedot löydät jokaisen valaisimen kohdalta. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli tarvitset apua oikean valaisimen löytämiseksi. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme. Selaa rauhassa vaihtoehtoja ja löydä parhaat valot puutarhaan. Olipa haussa LED-liiketunnistinvalo, paristokäyttöinen liiketunnistinvalo tai hyvä aurinkokennovalaisin. Aurinkokennovalaisimet anturilla ovat siihen loistava vaihtoehto.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i