Aurinkoseinävalaisimet ja seinävalaisin aurinkokenno | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 7

Aurinkokennoseinävalaisimet ulkokäyttöön

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Aurinkokennoseinävalaisimet ─ valoa ja energiansäästöä


Onko hankinnassa seinävalaisimet ulos? Silloin sinua varmasti kiinnostaa tämä kategoria, josta löytyvät aurinkokennoseinävalaisimet. Aurinkokennoseinävalaisin toimii täysin aurinkoenergialla. Tämä tarkoittaa sitä, että ulkovalaisin aurinkokenno tarjoaa ympäristöystävällistä ja ilmaista valaistusta. Sähköä ei kulu, jolloin kukkarosi kiittää. Aurinkopaneelilamppu on myös helppo ottaa käyttöön. Mitään sähkötöitä ei tarvitse tehdä, sillä valaisin toimii ainoastaan auringonvalolla.

 

Miten aurinkokennovalaisin toimii?


Päivän aikana aurinkolamppu latautuu ja myöhemmin aurinkokennoulkovalaisin muuttaa energian valoksi. Aurinkokennopihavalaisin latautuu myös pilvisellä säällä, joskin ei välttämättä niin hyvin. Pimeä vuodenaika voi tuoda haasteita. Tässäkin hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä. Tehokas aurinkokennovalaisin on usein arvokkaampi.


Erilaiset aurinkokennoseinävalaisimet 


Valikoimastamme löydät ulkovalaisimet aurinkokenno ja tästä kategoriasta etenkin LED-valot seinään. Aurinkokennovalaisimet käyttävät pääsääntöisesti innovatiivista LED-teknologiaa. LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että energiaa kuluu paljon vähemmän, mikä taas on plussaa aurinkokennovalaisimelle. Lisäksi aurinkopaneelivalaisin on saatavilla muillakin toiminnoilla, kuten esimerkiksi aurinkokennoliiketunnistinvalaisin. Tällöin energiaa säästyy vieläkin enemmän, sillä valo syttyy vain tarvittaessa. Liiketunnistinvalo syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ”näkökentässään” ja sammuu hetken päästä. Se sopii hienosti vaikkapa ulko-oven viereen seinälle. Näin se vapauttaa myös kätesi, kun sinun ei tarvitse sytyttää valoja manuaalisesti. 


Seinävalaisimet anturilla reagoivat joko valon määrään tai liikkeeseen. Hämäräkytkin varmistaa, että valot syttyvät pimeän tullessa, eivätkä pala turhaan. Tarkemmat tuotetiedot löydät jokaisen valaisimen kohdalta, jotta saat varmasti mieluisan valaisimen. Tarvittaessa kysy apua asiakaspalvelustamme. Autamme mielellämme. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten löydät varmasti visioosi sopivat aurinkokennovalaisimet. Katso ja ihastu!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i