Valot liiketunnistimella | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie AKCE 2

Liiketunnistevalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu

Kategorian kuvaus

Valot liiketunnistimella ─ viikoittaiset alennukset jopa -70%


Tuletko usein kotiisi pimeässä, etkä löydä avaimia? Tai palaatko kotiin autolla, mutta autotallia, autokatosta tai pihaa ei ole valaistu? Tällöin paras valinta on liiketunnistinvalot ulos. Valot liiketunnistimella syttyvät, kun ne havaitsevat liikettä ja sammuvat automaattisesti hetken päästä, kun liikettä ei enää ole. Ulkovalo liiketunnistimella on erittäin hyödyllinen, sillä sinun ei tarvitse sytyttää valoja manuaalisesti. Se vapauttaa kätesi. Toisaalta liiketunnistinvalot lisäävät turvallisuutta, sillä mahdolliset murtovarkaat tai muut luvattomat tunkeilijat eivät liiemmin valosta tykkää. 


Näistä valoista on hyötyä myös sisätiloissa. Liiketunnistinvalot sisälle kannattaa ymmärrettävistä syistä sijoittaa portaikkoon, käytävään tai muuhun tilaan, jossa viivytään vain hetkellisesti. Monesti portaikossa tai käytävällä liikkuessasi sinulla saattavat olla kädet täynnä tavaraa. Käytävävalo liiketunnistimella helpottaa ja tuo mukavuutta elämääsi. Kuvittele, miten mukavaa onkaan, kun valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti! Liiketunnistinvalo auttaa myös säästämään energiaa, sillä valot ovat päällä vain silloin, kun tarve on. 


LED-valot liiketunnistimella


LED-valaisin liiketunnistimella on fiksu päätös. LED-tekniikka takaa, että valaisin on vaikuttavan pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä näkyy konkreettisesti siten, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa kuluu paljon vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. 


Laaja ja monipuolinen valikoima


Mieti, miten paljon iloa niinkin pieni, suuri asia kuin liiketunnistinvalo tuo voi tuoda elämääsi. Valolla on yllättävän iso merkitys turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Etenkin piha-alueen valaistukseen kannattaa panostaa. Myöhemmin olet siitä varmasti kiitollinen etenkin vuoden pimeimpänä aikana. 


Tässä kategoriassa ovat saatavilla parhaat liiketunnistinvalot edullisesti. Löydät varmasti kotiisi sopivat valot laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Olipa haussa LED-valo liiketunnistimella, LED-valonheitin liiketunnistimella, liiketunnistinvalo pattereilla tai muu liiketunnistinvalo, tutustu valikoimaamme. Päivitämme valikoimaamme joka viikko, joten tarjolla on aina uutuuksia ja hyviä tarjouksia. Löydä liiketunnistinvalo tai LED-liiketunnistinvalo!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i