Kattovalaisimet ulos | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kattovalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Kattovalaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima kattovalaisimia ulkokäyttöön, myös ledinä. Katso!


Pihavalaistus on tärkeä osa kotisi valaistusta. Se lisää turvallisuutta ja viihtyisyyttä, sekä valaisee kulkureitit ja sisäänkäynnit. Syksyn tullessa on hyvä käydä läpi oman tai taloyhtiön pihavalaistus. Tarvittaessa lamput on syytä vaihtaa ja rikkinäiset valaisimet uusia.


Kattovalaisin ulos asennetaan yleensä sisäänkäynnin yläpuolelle, josta se antaa valoa ja näet avata oven. Kattovalaisin sopii hienosti kuistille tai katetulle terassille.


Kattovalaisimet ulos


Kattovalaisin liiketunnistimella ulos on kätevä kattovalaisin ulkotiloihin, sillä valot syttyvät automaattisesti. Näin et joudu pulaan pimeydessä. Myöskään varkaat ja kutsumattomat vieraat pysyvät paremmin loitolla valojen rävähtäessä päälle. 


Valikoimastamme löydät erilaiset LED-kattovalaisimet ulos. LED-kattovalaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja ei tarvitse vaihtaa (ainakaan usein) ja energiaa kuluu paljon vähemmän, mikä näkyy sähkölaskussasi. Kukkarosi kiittää. LED-lamppu on ympäristöystävällinen valinta. 


IP-luokitus


Etsiessäsi kattovalaisin ulkokäyttöön tai LED-kattovalaisin ulkokäyttöön, kiinnitä huomiota IP-luokitukseen. Se kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu pölyä ja kosteutta vastaan. Esimerkiksi IP44 valaisin ulos on tavallisin ulkokäyttöön tarkoitettujen valaisimien luokka. 


Olipa etsinnässä millainen valaisin ulos hyvänsä, löydät varmasti visioosi sopivan valaisimen laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme. Hanki kattovalaisin ulkokäyttöön jo tänään! Tarvittaessa voit kysyä apua asiakaspalvelustamme. Autamme mielellämme sinua löytämään paras kattovalaisin ulos.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i