Keittiön valot edullisesti netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie AKCE

Mahtavia alennuksia 25. 9. 2023 - 1. 10. 2023 välisenä aikana.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille.

Suuri keittiövalojen alennusmyynti

Kategorian kuvaus

Keittiön valot jopa -70% alennuksessa ─ laaja valikoima


Mietitkö keittiön valaistusta ja olet kenties uusimassa keittiön valot? Tutustu tähän kategoriaan, jossa esittelemme uusia tarjouksia joka viikko. Voit löytää valaisimet keittiöön tai LED-valot keittiöön hämmästyttävin alennuksin. Hyödynnä alennusmyyntimme ja toteuta keittiön välitilan valaistus, hanki keittiön LED-valot tai vaikka vain keittiövalaisimet kattoon aina parhaaseen hintaan.


Keittiön valaistus ─ toimivuutta ja turvallisuutta tilaan


Keittiön valaistus kannattaa suunnitella hyvin. Siinä on huomioitu valaistus kaikkiin tilanteisiin, ruoanlaitosta yhteiseen ruokailuun. Keittiön yleisvalaistus, työskentelyvalo ja tunnelmavalo luovat kokonaisuuden. Siksi keittiön valaistus tarvitsee monipuolista valoa.


Keittiön yleisvalaistukseen on monia vaihtoehtoja, kuten keittiökattovalaisin, riippuvalaisin tai vaikkapa ylellisempi kattokruunu keittiöön. Keittiökattovalo kruunaa ruokailuhetken. Himmennettävä valo mahdollistaa valon määrän säätelyn, joten luot hetkessä haluamasi tunnelman. Ruokailuhetkeen sopii tunnelmavalo, kun taas vaikkapa sanomalehden lukemiseen tarvitaan enemmän valoa. Keittiössä työskentelyä varten hyvä keittiön yleisvalaistus on tärkeää ja keittiön valaisimet tulee valita huolella. Myös keittiövälitilan valaistus on tärkeä. Siihen valitaan työskentelyvalo suuremmalla valovoimakkuudella, jotta näet työskennellä hyvin ja turvallisesti. Yleensäkin koko tilan materiaalit on otettava huomioon keittiön valaistussuunnittelussa, sillä ne voivat vaikuttaa valaistukseen. 


LED-valaistus keittiöön


LED-valot ovat todella suosittuja, sillä ne ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Nykyisin on mahdollista toteuttaa keittiön valaistus LEDillä. Jopa perinteiset keittiön loisteputkivalaisimet on mahdollista hankkia LEDinä. Myös LED-nauha on nykyisin huippusuosittu vaihtoehto, kun haluat LED-valot keittiön välitilaan. Se antaa tilaan pehmeän ja häikäisemättömän valon, on tyylikäs ja monipuolinen. Voit esimerkiksi asentaa valonauhan kaappiin. LED-valo kaappiin on tyylikäs, eikä vie paljoa tilaa. 


Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti visioosi sopiva keittiövalaistus. Olipa haussa LED-valot keittiöön, keittiön työtason valaistus tai kattovalaisimet keittiöön. Tutustu valikoimaan ja löydä parhaimmat valaisimet keittiöön nyt tarjoushintaan!

 

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.