LED-valaisimet & LED-lamput kylpyhuoneeseen | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän

LED-valot kylpyhuoneeseen

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kylpyhuoneen LED-valot edullisesti. Tutustu valikoimaan!


LED-valaistus kylpyhuoneeseen tuo mukanaan monia etuja. LED-valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja ei tarvitse vaihtaa usein ja kukkarosi kiittää. LED-lamput ovat tulleet jäädäkseen ja nyt on mahdollista hankkia kaikki kylpyhuoneen valot LEDinä


Halusitpa LED-valot vessaan, LED-peilivalo tai koko kylpyhuoneen valaistus LEDinä. Meiltä löydät kaikki kylpyhuoneen LED-valaisimet.


Kylpyhuoneen valaistus


Suunnittele kylpyhuoneen LED-valaistus hyvin, sillä se on yksi haastavimpia tiloja valaista. Kylpyhuoneessa pinnat heijastavat ja siellä tarvitaan erityyppistä valaistusta. Tavallisin valaistusratkaisu on asentaa LED-valot kylpyhuoneen kattoon tai LED-valot upotettavat. LED-valo katossa toimii tilan yleisvalona. LED-peilivalo antaa työskentelyvaloa, jolloin tarkkuutta vaativat toimet onnistuvat. Se toimii kuin LED-meikkivalo.


Tämän lisäksi on muitakin vaihtoehtoja, kuten asentaa LED-spotit kylpyhuoneeseen. Pesuhuoneen LED-valaisimet voit valita valaisinverkkokaupastamme, jossa on laaja ja monipuolinen valikoima LED-valaisimet kylpyhuoneeseen


Epäsuora valo kylpyhuone


Kylpyhuoneessa epäsuora valo tuo tunnelmallisuutta. Epäsuorassa valaistuksessa itse valonlähde on piilotettu. Se on pehmeä valo, joka ei häikäise. Tällaiseen valaistusratkaisuun päästään käyttämällä vaikkapa valonauhaa, esimerkiksi LED-nauha peilin taakse.


Kaunis ja tunnelmallinen kylpyhuoneen LED-valaistus auttaa rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen. Voit tehdä kylpyhuoneesta kuin kylpylän, joka on tarkoitettu myös rentoutumiseen, eikä vain peseytymiseen sekä aamu- ja iltatoimiin. Tunnelman luomisessa juuri valaistuksella on tärkeä rooli ja se onnistuu hankkimalla LED-valot pesuhuoneeseen. Myös himmennettävä kylpyhuoneen valo on hyvä ratkaisu, koska sillä voit säätää valon määrän sopivaksi. Pesuhuoneen LED-valaisimet löytyvät valikoimastamme. Tutustu ja hanki jo unelmiesi LED-lamput kylpyhuoneeseen jo tänään!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.