Nanoleaf älyvalaisimet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Nanoleaf - älykoti

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Nanoleaf - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Nanoleaf älyvalaisimet


Onko harkinnassa älyvalaistus kotiin tai johonkin muuhun tilaan? Silloin sinua kiinnostaa varmasti Nanoleaf älyvalaisimet. Nanoleaf edustaa modernia valaistusta, josta on viime vuosina tullut maailmanlaajuinen trendi. Brändin älykäs valaistus on varustettu innovatiivisella LED-teknologialla. Nanoleaf LED on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. 


Valot musiikin tahtiin


Onko haaveissa musiikin tahtiin vilkkuvat valot? Silloin Nanoleaf on hyvä ratkaisu. Tältä merkiltä löytyvät esimerkiksi trendikkäät valopaneelit. Tärkeimmät edut ovat helppo asennus ja konfigurointi. Porausta ei tarvita, koska tuotteessa on kaksipuolinen asennusteippi. Valopaneelit tuotiin tähän päivään ottamalla käyttöön uusi päivitys: Nanoleaf Rhythm. Tämän ansiosta saat kaikki Nanoleaf valot reagoimaan musiikkiin reaaliajassa. Joissakin malleissa on RGB toiminto, jonka avulla se pystyy luomaan lukemattomia väriyhdistelmiä, jopa 16 miljoonaa värivaihtoehtoa. Tällöin valopaneelit vaihtavat väriä mieltymystesi mukaan.


Älyvalaistus, joka mukautuu kotiisi


Nanoleaf valopaneelit ovat modulaarisia LED-valoja. Se on siis erillisistä osista eli moduuleista koostuva kokonaisuus. Voit helposti toteuttaa mieluisan kokonaisuuden seinälle. Himmennettävät LED-valot mahdollistavat valon määrän säätelyn, jolloin voit helposti luoda haluamasi tunnelman. Älyvalaistus tarjoaa paljon räätälöintivaihtoehtoja, joilla saat varmasti luotua itsellesi mieluisan tunnelman. Valoja voidaan ohjata manuaalisesti tai äänellä. Nanoleaf on helppokäyttöinen. Valot ovat yhteensopivat Apple HomeKit, Google Assistant ja Amazon Alexan kanssa. 


Tutustu valikoimaamme ja löydä paras älyvalaistus!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i