Työhuone | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

Työhuone

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Työhuone - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Työhuone

Jokaisella hyvällä yleismiehellä on tarpeidensa ja taitojensa mukaan hyvin varusteltu työhuone. Mutta jokaiselle voi sattua, että heiltä puuttuu jotain tai he haluavat vain rikastuttaa työhuonettaan jollain muulla.


Käsityökalut

Käsityökalut kuuluvat työhuoneen ja kodin perusvarusteisiin. Näitä ovat esimerkiksi vasarat, pihdit, jakoavaimet, porat, täydelliset käsityökalusarjat sekä erilaiset laatikot ja organisaattorit. Jokaisen tämän tyyppisen työkalun tulee olla valmistettu laadukkaasta materiaalista työmukavuuden ja myös pitkän käyttöiän takaamiseksi.


Sähkötyökalut

Tätä tyyppiä käytetään työn helpottamiseksi. Usein sen kanssa ei tarvitse käyttää fyysistä voimaa, sillä sähkö tekee sen puolestasi. Tarjoamme akkuporakoneita, pihtejä, peltileikkureita, sahoja, kompressoreja, öljynpoistolaitteita ja paljon muuta.Muut kiinnitystarvikkeet

Kaikille muille tuotteille omistettu kategoria, jotka eivät mahdu työkaluluokkiimme. Löydät kaiken, mitä tarvitset valojen, pistorasioiden ja monen muun asentamiseen.


Työvalaistus

Työvalaistus -luokasta löydät erilaisia LED-työvalot. Suuri osa LED-työvaloista koostuu kannettavista valonheittimistä, jotka ovat erittäin tehokkaita ja joita voit parhaiten käyttää esimerkiksi rakennustyömailla tai yksinkertaisesti kaikkialla, missä tarvitset todella suuren alueen valaista. Meiltä löydät myös varoitusvalot, majakat tai valoheijastimet. Etsitpä sitten LED-työvaloja kotiin, työhuoneeseen tai töihin, valitset varmasti työvaloistamme.


Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i