Kattotuulettimet ─ tuuletinvalaisimet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie ventilátory

Tuulettimet

  • Myydyimmät
Pyydettyä sisältöä ei löydy

Alaluokka: Tuulettimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Kattotuulettimet tuovat helpotusta kesän helteisiin. Tutustu valikoimaamme!


Kattotuuletin tuo helpotusta sisäilmaan. Tuuletinvalaisin yhdistää tuulettimen ja valaisimen, jolloin saat kaksi merkittävää etua samassa paketissa. Tällöin kattoon ei tarvita toista valonlähdettä. Moderni kattotuuletin puolestaan erottuu muotoilultaan verrattuna perinteiseen kattotuulettimeen. Päädyitpä millaiseen vaihtoehtoon, tuulettimella on käyttöä myös talviaikaan. Näin se tuo iloa ympäri vuoden.


Kattotuulettimen pyörimissuunta


Kattotuuletin tuo viilennystä kesän kuumuuteen ja vaikutuksen huomaa heti. Talvella tuuletin puolestaan auttaa säästämään lämmityskustannuksissa. Huomioithan, että asunnoissa, joissa on koneellinen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto, kattotuuletin ei tuo näin isoa hyötyä.


Talviaikaan anna kattotuulettimen tai tuuletinvalaisimen pyöriä pienillä kierrosnopeuksilla niin, että lavat pyörivät takaperin. Tällöin kattoa lähellä oleva lämpimämpi ilma pääsee laskeutumaan. Sen seurauksena lämpötila tasaantuu, eikä tilaa tarvitse lämmittää niin paljon. Tämä tuo säästöä lämmityskustannuksissa. Useimmissa kattotuulettimissa on pieni kytkin, jolla vaihdetaan kattotuulettimen pyörimissuunta. Ennen ostoa kannattaa tarkistaa kyseinen malli, mikäli aiot käyttää tuuletinta myös talviaikaan. 


Hiljainen kattotuuletin

 

Monet miettivät, miten hiljaisia kattotuulettimet tai kattotuulettimet valolla ovat. Valikoimamme tuulettimilla on yleensä hyvin hiljainen ääni, jolloin niiden ei pitäisi häiritä normaalia elämää ja nukkumista. Tuuletinta ei kannata jättää päälle koko yöksi kesäaikaan, ainakaan täydellä teholla. Silloin on mahdollista, että heräät seuraavana päivänä nenä tukkoisena. Tähän yksi ratkaisu on käyttää kattotuulettimen ajastinta. Tuuletin kaukosäätimellä tuo lisämukavuutta käyttöön.


Kattotuuletin tai tuuletinvalaisin asennetaan yleensä keskelle kattoa, jossa on vapaa sähköliitäntä. Myös itse katto ja kantokyky on otettava huomioon. Lue käyttöohjeet ja seuraa niitä tuulettimen asennuksessa. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi, olipa kyseessä kattotuuletin tai tuuletinvalaisin.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i