Ledvance SMART+ ─ älyvalaistus kotiisi | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Ledvance SMART+

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Vie kotisi valaistus uudelle tasolle. Ledvance tekee sen mahdolliseksi. Katso!


Oletko kyllästynyt törmäilemään pimeässä etsiessä valokytkintä? Harmittaako nousta lämpimästä sängystä vain sammuttaaksesi valot? Ledvance Smart+ tuo tähän ratkaisun. Se muuttaa kotisi älykkääksi. Ledvance valaisimet ovat paitsi tyylikkäitä, ne tekevät valaistuksesta käytännöllisen. Älyvalaistus auttaa säästämään energiaa, kuten myös LED-tekniikka. LED-valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppuja ei tarvitse vaihtaa usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. 


Sinä päätät, miten haluat älyvaloja hyödyntää. Ledvance tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. LED-lamput ja himmennettävä LED hallinta onnistuu kätevästi älypuhelimen tai äänikomentojen avulla. Voit valita, mikä sopii sinulle parhaiten: Wifi (Ledvance Smart+ Wifi), Bluetooth, nopea asennus ilman lisälaitteita vai Zigbee laajalla tuotevalikoimalla. 


Ledvance Smart+


Olemme jakaneet Ledvance tuotteet eri luokkiin, joista sinun on helppo löytää etsimäsi ja toteuttaa kodin älyvalaistus. Sisävalaistus kategoriasta löydät luonnollisesti kaikki Ledvance sisävalaisimet. Himmennettävä valaisin mahdollistaa valon säätämisen tarpeesi mukaan. Muista, että mitä suurempi valaisimen värilämpötila (Kelvin) on, sitä kylmempi valo on. Tavallisesti kotiin tarkoitetut valaisimet ovat 2700-4000K. Ledvance 3000K on siis lämpimänsävyinen valaisin ja luo tunnelmallista valoa. Valikoimasta löytyvät myös valaisimet eri wateilla, esimerkiksi Ledvance 30W. 4000K on neutraalin valkoinen ja monet älyvalaisimet mahdollistavat jopa valaisimen värilämpötilan säädön. 


Ulkovalaistus luokastamme löydät kaikki Ledvance ulkovalaisimet. Pihan älykäs ulkovalaistus syntyy näillä valaisimilla. Älykäs LED-valonauha luo juuri sellaisen tunnelman kuin haluat. Tämä on uudenlainen tapa luoda kotiisi tyylikäs valaistus. LED-valonauhan etuna on se, että se mahtuu jopa ahtaisiin paikkoihin. 


Ledvance-valot ilmaisella lahjalla


Tästä kategoriasta löydät Ledvance valot ja kaupan päälle saat mukaasi ilmaisen lahjan. Yleensä lahja on LED-polttimo. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää, sillä lahja on hyödyllinen. 


Meiltä löydät myös muut Ledvance-tuotteet. Tutustu valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i