Ledvance SMART+ ja älykäs sisävalaistus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

Sisävalaistus

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Älykäs sisävalaistus Ledvance SMART+ 


Moni miettii valitessaan kotiinsa kattovalaisinta: himmennettävä vai ilman? Ne, jotka ovat valinneet itselleen himmennettävän valaisimen, eivät yleensä ole katuneet. Himmennettävä kattovalaisin antaa paljon mahdollisuuksia tunnelman ja valon säätelemiseen. Valolla on merkittävä vaikutus tunnelmaan. Himmennettävä Ledvance Smart on ehdottomasti uusin, nykyaikaisin ja ympäristöystävällisin vaihtoehto, sillä nämä lamput kuluttavat energiaa huomattavasti paljon vähemmän kuin perinteiset hehkulamput. Himmennettävä valaisin käyttää innovatiivista LED-tekniikkaa. LED-kattovalaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Nämä ominaisuudet yhdistettynä älyvalaistukseen, joka auttaa entisestään säästämään energiaa ja tuo käyttömukavuutta. Varsinkin, jos käytössä on älykäs pistoke


Ledvance Smart-valaistus ─ energiansäästöä ja käyttömukavuutta


Himmennettävät LED-lamput eivät aina ole maku- tai tyylikysymys. Jotkin ihmiset eivät siedä voimakasta valoa ja tarvitsevat hämärämmän ympäristön. Tämä ratkeaisi vähemmän tehokkaalla valaisimella. Jos tilaa kuitenkin käyttävät muut henkilöt, silloin järkevintä on hankkia Ledvance valaisimet, kuten LED-lamppu himmennettävä. Yhdistämällä Ledvance Smart valaistus Wifi-verkkoon, lamppujen kirkkautta, syttymistä ja sammumista voidaan ohjata mistä tahansa älylaitteesta. 


Kattovalaisin kaukosäätimellä antaa sinulle käyttömukavuutta. Enää sinun ei tarvitse nousta sohvalta vain valojen takia. Hallitset helposti valoja kaukosäätimellä tai älylaitteellasi. Yhdellä napin painalluksella saat vaihdettua tunnelman mieluisaksi. Jos sinulla on väriä vaihtava valaisin eli RGB valaisin tai RGB LED-nauha, voit vaihtaa jopa valon väriä! Tämä on mahdollista RGB toiminnon avulla, joka pystyy luomaan rajattomasti eri värejä kolmen päävärin avulla, eli punaisen (Red), vihreän (Green) ja sinisen (Blue). Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaat älyvalaisimet!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i