LED-loisteputket edullisesti netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 6

LED-loisteputket

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: LED-loisteputket - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima erilaisia loisteputkia. Katso!


LED-loisteputket ovat todella energiatehokas tapa valaista. LED-loisteputkitarjontaamme kuuluvat erilaiset LED-loisteputket G5- ja G13-loisteputkikanta. Voit valita esimerkiksi T8 LED-loisteputki tai T5 LED-loisteputki, jotka ovat yleisimmät LED-loisteputkimallit.


Miten valita T5 ja T8 loisteputkien välillä?


Ero näiden välillä on paksuus. Loisteputket T5 on markkinoiden pienin putkivalomalli. T5-loisteputken halkaisija on 16 mm ja T8-loisteputken puolestaan 26 mm. Suosittelemme T5-loisteputkea toimistoihin, kouluihin, myymälöihin tai turvavalaistukseksi. T8-loisteputket ovat yleisin energiansäästölamppumalli. Suosittelemme sitä koteihin tai toimistoihin. Nykyisissä malleissa valo on lämpimämpi ja miellyttävämpi. Molempien loisteputkien keskimääräinen odotettu käyttöikä on noin 30 000 tuntia. Käytä aina saman wattimäärän loisteputkea. Eli jos vessassa on 18W loisteputki, tulee myös uuden loisteputken olla 18W. Tietyn wattinen loisteputki on aina samanpituinen. Loistelampputyypit jakautuvat niin, että on olemassa suorat putket T5 ja T8, rengasloistelamput (ympyräloisteputki) ja pienloistelamput.

 

Mikäli vanha loisteputkivalaisin on tullut tiensä päähän tai loisteputki ei syty, on loisteputki syytä vaihtaa. Valikoimastamme on saatavilla loisteputket edullisesti ja näiden joukosta löytyy varmasti tarvitsemasi loisteputkivalaisin, olipa kyseessä 12V loisteputki tai muu LED-loisteputkilamppu. LED-loistelamput ovat pitkäikäisiä, energiaa säästäviä ja tehokkaita. Saat vaihdettua LED-loisteputket vanhojen tilalle hyvin, koska nykyisin loisteputkilamput ovat saatavilla myös LEDinä. Valikoimastamme löydät kaikki LED-loisteputket, kuten 12V loisteputki. Katso ja hanki loisteputkivalaisin jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i