Kodin tarvikkeet & talon sisustus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie domácnost

Koti

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Meiltä löydät kaiken tarvittavan kotiisi. Tutustu valikoimaamme!


Kotisi on linnasi, joten haluat siitä tehdä varmasti mahdollisimman viihtyisän, turvallisen ja käytännöllisen. Meiltä löydät kotiin lähes kaiken tarvittavan. 


Makuuhuoneen sisustus lähtee käytännön tasolta. Meiltä löydät peitot, tyynyt, lakanat ja liinavaatteet ja patjat. Olemme huomioineet myös uuden perheenjäsenen, joten valikoimassamme on myös pinnasängyt ja vauvan kääreet ja kantohihnat. Yötaivas projektorit luovat tähtitaivaan makuuhuoneeseen ja siten saat kauniin tunnelman. 


Kodin tarvikkeet


Mitä muuta tarvitset kotiin? Kodin elektroniikka tekee kodista aina käytännöllisen. Etsitpä kotiisi tuuletinta, lämmitintä tai muuta pientä sähkölaitetta, kannattaa tutustua valikoimaamme. Kodin käyttöesineet kuten kellot ja herätyskellot, sekä erilaiset vaa’at löytyvät myös kattavasta valikoimastamme. Joulun aikaan haluat varmasti tehdä kodistasi entistä tunnelmallisemman. Jouluvalaistus tuo joulun tunnelman suoraan kotiisi ja näin kodin sisustus saa vaihtelua. Monet jouluvalot loistavat kauniisti, mutta tarjolla on myös paljon muitakin erilaisia vaihtoehtoja. 


Voit vaikkapa laittaa jouluseppeleet ja kranssit esille tai valaista ikkunat. Joulu-ulkovalosarjat tuovat valoa vuoden pimeimpään aikaan ja saavat naapurisi ihailemaan pihaasi joka kerta, kun kulkevat sen ohi.  Jouluvalot voivat olla osa olohuoneen sisustusta. Ne ovat kuin koristevalot sisälle. Meillä on toki myös valaisimia ja LED-nauhat, joilla talon sisustus tai olohuoneen sisustus täydentyy.


Kodin turvallisuus


Turvakamera kotiin on aina hyvä idea ja tuo turvallisuutta, kun voit pitää kotiasi silmällä. Saatavilla on nyt myös älyturvakamerat. Voit myös hankkia tekovalvontakameran. 


Jokaisessa kodissa tulee olla palovaroitin. Meiltä löydät palovaroittimet kotiin. Panosta kotiisi ja tutustu valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i