Vauvan ensityyny ja lasten tyynyt | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Tyynyt

  • Myydyimmät
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Vauvan ensityyny ja lasten tyynyt


Yksi yleisin vauvoihin liittyvä kysymys on ”Milloin tyyny vauvalle?” tai ”Koska lapselle tyyny?”. Yleensä lasten ensimmäisenä ikävuotena käytetään erittäin matalaa tyynyä, joka on vauvan ensityyny. Sen tarkoitus on lähinnä auttaa pitämään sänky puhtaana. Varsinainen tarve tyynylle tulee lapsen kehittyessä ja kasvaessa, jolloin lapselle tyyny voidaan päivittää ensityynystä oikeaan tyynyyn. Oikeankokoinen tyyny tukee lapsen niskaa hänen nukkuessaan. Tyyny on turvallista antaa lapselle siinä vaiheessa, kun hän siirtyy nukkumaan matalareunaiseen sänkyyn. 


Valikoimastamme löydät juuri oikeanlaiset tyynyt pinnasänkyyn, vauvanrattaisiin tai turvaistuimeen. Meillä on esimerkiksi pinnasänkyyn tyyny, joka suojaa vauvaa pinnasängyn kovimpia kohtia vastaan. Lisäksi meillä on ergonominen stabilointityyny vastasyntyneille, jotta tämä ei vajoa toiselle puolelle. 


Tyynykiila puolestaan sopii vaikkapa sohvalle tai leikkimatolle pehmeäksi esteeksi, jotta lapsi ei törmäile. Imetystyynyt ovat erikseen. Imetystyyny huolehtii siitä, että imetyksen aikana niin äidillä kuin lapsella on turvallinen ympäristö tämän elintärkeän toiminnon tekemiseen. Vauvan tyynyt valmistetaan mahdollisimman luonnonmukaisista materiaaleista välttäen tarpeettomia kemikaaleja. Samaa periaatetta käytetään myös vastasyntyneen ergonomisen ensityynyn valmistuksessa: mahdollisimman luonnonmukainen ja kaikenlaisten allergeenien välttäminen. Valikoimastamme löydät myös muut tarpeelliset tuotteet, kuten lasten peitto ja tyyny, vauvan vuodevaatteet ja paljon muuta. Tutustu valikoimaamme, josta jokaisen tuotteen olemme valikoineet suurella huolellisuudella ja vauvan parasta ajatellen. 

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i