Turvakamerat ja valvontakamerat | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Turvakamerat

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Turvakamerat ja valvontakamerat turvaavat kotisi ja toimistosi


Turvakameroista on tullut osa elämäämme, halusimme sitä tai emme. Niitä on paljon julkisilla paikoilla ja on vaikeaa sanoa, onko kyseessä aito vai feikkivalvontakamera. Eli sellainen valvontakamera, joka näyttää aidolta, mutta ei todellisuudessa toimi tai tallenna mitään. 


Turvakamera ulos asennetaan yleensä suoja-alueen oveen tai kauimmaiseen nurkkaukseen. Suuren alueen peittää turvakamera anturilla, eli kamera alkaa toimia, kun joku lähestyy sitä. Jotkin niistä eivät tarvitse sähköliitäntää, vaan kyseessä ovat silloin ladattavat kamerat anturilla. Ladattava ulkokamera on suosittu vaihtoehto tilapäiseen tarpeeseen. Huomaamaton valvontakamera ulkokäyttöön on yleensä pieni kamera, jossa on anturi akun säästämiseksi. Nykyään suuri osa myynnissä olevista valvontakameroista on ns. IP-kamera, joka pystyy kommunikoimaan tietokoneverkossa. Sen käyttöönotto on helppoa. Sen saa yhdistettyä tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablettiin. Näin voit valvoa myös etänä, olitpa missä tahansa maailmaa. 


Turvakamerat kotiin ja toimistoosi


Kaikenlaisia älykameroita on tullut vauhdilla elämän eri osa-alueille. Turvakamera kotiin (tai toimistoon) auttaa lisäämään kotisi turvallisuutta. Tarjolla on paljon vaihtoehtoja, kuten älyturvakamerat. Kodin turvakamera turvaa kotiasi ja pitää sinut ajan tasalla. Turvakamera mökille on myös hyvä idea, kun haluat saada mielenrauhaa ja valvoa omaisuuttasi etänä. Ovikello kameralla lähettää kuvaa vieraasta oven takana älylaitteeseesi. Myös silloin, kun et ole kotona. 


Turvallisuuskysymys on iso asia tänä päivänä. Moni ei saata ajatellakaan, miten hyödyllinen valvontakamera kotiin on. Moni voi ajatella, että ”eihän meille koskaan käy mitään.” Mutta jos sen yhden kerran käykin? Kun vahinko on jo tapahtunut, silloin ei enää mitään ole tehtävissä. Kodin valvontakamera lisää kotisi turvallisuutta merkittävästi ja nyt sinulla on tilaisuus laittaa asia kuntoon. Mikäli turvallisuus on sinulle tärkeää ja arvostat kotiasi, haluat varmastikin pitää siitä huolta. Kotivalvontakamera auttaa suojaamaan rakkaan kotisi. Turvakamera ulkokäyttöön suojaa piha-aluetta. Jo sen näkeminen voi auttaa häätämään luvattomat tunkeutujat pois. Valikoimastamme löydät erilaiset valvontakamerat, kuten turvakamera kotiin, turvakamera ulos, edullinen valvontakamera ja paljon muuta. Tutustu valikoimaamme ja valitse paras valvontakamera kotiin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i