Laturit, akut ja USB-kaapelit | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Laturit ja ladattavat patterit

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Laturit ja ladattavat patterit - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laturit, akut ja USB-kaapelit


Tuntuuko sinustakin siltä, että USB-kaapelit ovat aina kadoksissa? Onko haussa uusi akku tai laturi laitteeseesi? Tässä kategoriassa ovat erilaiset akut, laturit ja USB-johdot. Näiden joukosta löydät kameran akut, kameran laturi, USB-laturit ja paljon muuta. Jokaisella on hyvä olla varalla USB-laturi. Kannattaa olla yksi tai kaksi varakaapelia tärkeille laitteillesi. Olemme palveluksessasi USB-liittimien suhteen, riippumatta siitä, mitä laitetta käytät. Meiltä löytyy USB B-liitin vanhemmille laitteille. Meillä on USB 2.0 ja USB-C, joka on tulossa yhä suositummaksi. USB-C on uusin ja nopein. Unohtamatta myöskään micro-USB, jonka voit myös löytää valikoimastamme. Näiden lisäksi tarjoamme erilaisia universaaleja verkkosovittimia vaihdettavilla DC-liitinsarjoilla. 


Myös USB-autolaturi voi olla mielenkiintoinen lisä. USB-autolaturi pitää huolen, että sinulla riittää virtaa seikkailujesi aikana. Kännykän lataaminen autossa ei ole ongelma, kun sinulla on tämä pieni, mutta tärkeä osa matkassa. Monesti matkalla matkapuhelimen akku loppuu, kun GPS ja monet sovellukset syövät paljon virtaa. Siksi autolaturi on korvaamaton apuri etenkin pidemmillä reissuilla. Koskaan ei tiedä, milloin varavirralle on tarvetta!


Olemme jakaneet tuotteet eri alakategorioihin, jotta löytäisit entistä helpommin tarvitsemasi. Jos haussa on vaikkapa akku Bosch 12V, akku Makita 12V, akku Bosch 24V tai akku Dewalt, tutustu sähkötyökalujen akkuihin. Myös kellojen akuille on oma alaluokkansa, jos haussa on vaikkapa Apple Watch akku tai Samsung Gear akku. Tietokoneen ja kameran akuille on omat kategoriansa, josta löydät akut esimerkiksi HP:lle, Lenovolle, Asusille ja muille. Kannattaa tutustua valikoimaamme siinäkin tapauksessa, jos haussa on kameran akku. Unohtamatta mainita kameralaturit sekä USB-laturit ja -johdot. Tutustu valikoimaamme ja löydä tarvitsemasi tuote! Oli kyseessä USB-C laturi tai muu.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i