Nedis älykoti | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 6

Nedis

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Älyvalaistus, älypistokkeet, älykäs turvajärjestelmä ja paljon muuta!


Kotisi on linnasi. Haluat varmasti panostaa kotiisi ja tehdä siitä viihtyisän, käytännöllisen ja turvallisen. Tässä kategoriassa esittelyvuorossa on Nedis, joka auttaa tekemään kodistasi älykkäämmän. Näin kodistasi tulee miellyttävämpi ja käytännöllisempi, jossa myös turvallisuus on huomioitu. 


Nedis älyvalaistus


Toteuta avullamme älyvalaistus kotiisi, olipa kyseessä älypolttimot, älyvalaisimet tai valonauha. Älykkäät LED-lamput ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppua (ainakaan usein) ja energiaa kuluu paljon vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. Voit himmentää valoa tai muuttaa värilämpötilaa. Lämmin valkoinen (1800K) sopii rentoutumiseen, kun taas kylmä valkoinen (jopa 6500K) sopii tilanteisiin, jotka vaativat keskittymistä. Valaistus vaikuttaa mielialaan ja tunnelmaan. Voit yhdistää Nedis älylamppusi muiden Nedis Smartlife sarjan tuotteiden kanssa. Smartlife lamppuja tukevat Sirin, Google Homen ja Amazon Alexan ääniohjaus. 


Älykäs pistorasia


Tästä kategoriasta löytyvät älypistokkeet, joiden avulla voit helposti säädellä ja kauko-ohjata laitteita, jotka on kytketty Wifi-älypistokkeisiin. Kaikki laitteet tunnistetaan heti, kun ne on kytketty verkkovirtaan. Tämä säästää sinulta aikaa ja energiaa ja vahvistaa älykotisi toimintaa. Lisäksi valikoimassamme ovat saatavilla USB-pistorasiat ja paljon muuta. Langaton älypistoke voidaan ajastaa mieltymystesi mukaan. Ne tukevat myös muita merkkejä kuin Nedis


Nedis älyturvallisuus


Kodissa on tärkeää tuntea olonsa turvalliseksi. Tästä kategoriasta löydät erilaiset älytuotteet, jotka on suunniteltu nimenomaan parantamaan turvallisuutta. Täältä löytyy esimerkiksi älykäs ovikello. Ovikello kameralla lähettää ilmoituksen älypuhelimeesi, kun joku lähestyy (liiketunnistin) tai soittaa kelloa. Smart ovikellokameroissa on kaksisuuntainen kommunikaatiovaihtoehto. Näin voit puhua kävijöillesi missä tahansa. Voit puhua ja neuvoa postinkantajaa, miten paketin kanssa toimitaan. 


Valikoimassamme ovat myös IP-kamerat, älykkäät palovaroittimet, älykkäät liiketunnistimet, älykkäät katkaisimet ja kaukosäätimet ja monia muita tuotteita, jotka vievät kotisi turvallisuuden täysin uudelle tasolle. Tutustu valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i