Anturit, liiketunnistinvalot & ilmaisimet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Tunnistimet ja ilmaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Tunnistimet ja ilmaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima liiketunnistinvaloja ja ilmaisimia. Katso!


Pihavalot luovat turvallisuuden tunnetta ja viihtyvyyttä sekä ohjaavat kulkureitin. Ulkovalot liiketunnistimella helpottavat kulkua, sillä ne syttyvät automaattisesti havaitessaan liikettä. Kun liikettä ei enää ole, valot sammumat itsestään. Siksi liiketunnistinlamppu on suosittu valaistusratkaisu tiloihin, joissa ei viivytä pitkään. Liiketunnistin ulkokäyttöön valaisee piha-aluetta, kun saavut kotiisi. Paikan koosta riippuen asennetaan yksi tai useampi liiketunnistinvalo. On myös valoja hämäräkytkimellä, joka varmistaa, että valot syttyvät pimeyden tullessa, eivätkä pala turhaan. Anturi reagoi joko valoon tai liikkeeseen.


Laajasta valikoimasta löytyvät monenlaiset ulkovalot liiketunnistimella. Hyvä liiketunnistin ulkokäyttöön on sellainen, joka vastaa tarpeisiisi. Perinteisten liiketunnistinvalojen lisäksi tarjolla on myös LED-ulkovalo liiketunnistimella. LED-valo on erinomainen vaihtoehto, sillä se on pitkäikäinen ja energiaa säästävä. Valot syttyvät heti, eikä 15.päivä. Liiketunnistin LED on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valot palavat vain silloin, kun on tarve ja palaessaan säästävät energiaa. 


Ilmaisimet ─ turvaa ja tietoa


Meiltä löytyvät myös erilaiset ilmaisimet kuten palovaroitin, häkäilmaisin tai vesivuodon ilmaisin. Palohälytin tulee olla jokaisessa kodissa ja myös vapaa-ajan asunnossa. Häkäilmaisin ilmoittaa, kun se havaitsee häkää. Häkä eli hiilimonoksidi on hajuton, mauton ja näkymätön kaasu. Se on vaarallinen ihmisille ja siksi häkäilmaisin on hyvä olla. Häkäilmaisin tosin havaitsee vain sensorin kohdalla olevan kaasun, joten häkää voi olla muualla kodissa. Voit siis hankkia useamman häkäilmaisimen kotiisi. Huom. Häkäilmaisin ei korvaa palovaroitinta, sillä se ei tunnista savua. 


Palovaroitin varoittaa alkavasta tulipalosta, jotta sinä ja perheesi ehditte reagoida ja hakeutua turvaan. Palovaroittimia on erilaisia: yksittäinen palovaroitin, palovaroitin patteri, palovaroitin wifi. Saatavilla on myös savu- ja hiilimonoksidianturi. Löydä paras ulkovalaisin liiketunnistimella tai hanki tarvitsemasi ilmaisin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i