LED-lamput edullisesti netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie LED žárovky

LED-polttimot

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima LED-polttimoita. Tutustu nyt!


Miksi valita LED-lamput tavallisten lamppujen sijasta? LED-lamput ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja säästävät energiaa. Näistä syistä ne ovat niin suosittuja. LED-lamppu on ympäristöystävällinen valinta. Se tarvitsee todistetusti vähemmän energiaa, jopa noin 75 % verrattuna muihin lamppuihin. 


LED-lamppujen käyttöikä on myös paljon pidempi, noin 25 000 tuntia. LED-teknologia on kehittynyt valtavasti. Nykyisin saatavilla on jokaiseen tilaan sopivat LED-lamput erilaisilla valotehokkuuksilla ja värilämpötiloilla. Enää ei siis tarvitse pelätä sitä, että LEDlampulla ei voisi luoda tunnelmallista valaistusta. 


LED-polttimo


Sinun on hyvä tietää, että yleisimmät LED-polttimot ovat LED-polttimo E27 ja LED-polttimo E14, joissa on Edison-kanta. Myös LED-lamppu GU10 on yleinen. Meiltä löydät myös LED-polttimot 12V, LED-polttimot G9, LED-vintage-polttimot ja muut LED-polttimot.


Kiinnitä huomiota värilämpötilaan. Esimerkiksi 2700–3000 K lämminvalkoinen on suomalaisissa kodeissa yleinen, sillä se on kodikas. Se, millaisen värilämpötilan kukin haluaa, riippuu täysin omasta mausta. Tutustu LED-lamppuihin ja löydä oikeat LED-polttimot tarpeeseesi!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i