LED-pöytävalot & LED-pöytälamput | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän

LED-lamput ja pienet lamput

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima erilaisia LED-lamppuja. Katso!


Haaveiletko uudesta pöytälampusta? Kaipaatko tehokasta työskentelyvaloa? Valikoimastamme löydät kaikki LED-pöytälamput ja pienet lamput, ledinä tietenkin. Suosittelemme lämpimästi LED-teknologiaa, sillä se on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein ja kukkarosi kiittää, kun lamppu ei kuluta energiaa paljoa.

 

LED-pöytävalo sopii erinomaisesti lastenhuoneeseen, toimistoon, kirjoituspöydälle tai minne vain, missä tarvitset työskentelyvaloa. Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät LED-pöytävalot jokaiseen makuun. Meiltä löytyy tarvitsemasi LED-pöytälamppu, LED-työpöytävalaisin, LED-lamppu himmennettävä, LED-valo seinälle tai LED-valo lapselle


LED-valo lastenhuone


Lasten LED-lamput loistavat eri muodoissa, väreissä ja jopa veikeinä hahmoina, kuten vaikkapa nallelamppu tai koiralamppu. Tällaiset lamput sopivat vaikkapa yöpöydälle. Meillä on tarjolla lapsille myös LED-pöytävalaisimet, joista ei väriä ja mielikuvitusta puutu. Tällainen LED-pöytälamppu sopii hienosti kaikille perheen pienimmille tai lapsenmielisille. 


LED-pöytävalo


Meiltä löytyy myös laaja valikoima LED-pöytälamppuja, joista varmasti löytyy mieluisa LED-pöytävalaisin kirjoituspöydälle tai toimistoon. Himmennettävä pöytävalaisin mukautuu haluamaasi tunnelmaan. Säädät vain valon haluamaasi kohtaan ja valmista. LED-pöytälamppu klipsillä vapauttaa tilaa työpöydältäsi. LED-pöytälamppu paristolla on hyvä varavalonlähde, jos vaikkapa sähköt menevät pois. 


LED-valo seinälle


Valikoimastamme löytyvät myös LED-valot seinälle. LED-yövalot anturilla valaisevat kulkureitin yöllä. Näin et törmäile seiniin, jos heräät vaikkapa vessareissulle yöaikaan. Yövalo lastenhuoneeseen tuo turvaa perheen pienimmille. Yövalon toimintaperiaate on yksinkertainen: laita lamppu pistorasiaan. Lamppu syttyy, kun anturi havaitsee liikettä. 


Kun haluat hankkia itsellesi tai perheen pienimmille uuden LED-valaisimen, klikkaa verkkokauppaamme. Sieltä löydät LED-työpöytävalaisimet edullisesti, LED-pöytävalaisin sekä muut pienet lamput. 

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.