Ilmanpuhdistimet ja desinfioivat lamput | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

Ilmanpuhdistimet ja bakteereja tappavat lamput

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Ilmanpuhdistimet ja desinfioivat lamput bakteereja ja viruksia vastaan


Esittelyssä ilmanpuhdistimet, ilmankostuttajat sekä desinfioivat lamput, jotka löytyvät tästä kategoriasta. Ilmanpuhdistimet on tarkoitettu kotitalouksiin poistamaan epäpuhtauksia ilmasta. Se siis tehoaa esimerkiksi pölyhiukkasiin ja tekee kotisi ilmasta raikkaamman ja puhtaamman. Puhtaampi ilma voi puolestaan helpottaa allergiaoireita. Ilmanpuhdistin on siis hyvä lisä kotiin tehostamaan kotisi puhtautta. Se ei poista siivouksen tarvetta tai allergeenien alkuperää. Ilmanpuhdistin on kuitenkin oiva lisä sisäilman puhdistukseen. 


Kiinnitä ilmanpuhdistimen valinnassa siihen, kuinka suureen tilaan ilmanpuhdistin soveltuu. Isoon tilaan voidaan tarvita useampi ilmanpuhdistin. Mallista riippuen ilmanpuhdistimen lisäominaisuudet vaihtelevat. Siellä voivat olla hajunpoisto-, tuuletin- sekä ilmanlaadunmittaustoiminto. Myös äänenvoimakkuus on hyvä ottaa huomioon, ainakin jos ilmanpuhdistin on tarkoitus sijoittaa makuuhuoneeseen. Paras ilmanpuhdistin vastaa tarpeisiisi. 


Ilmankostutin


Kuiva ilma on monesti epämiellyttävä ja se saattaa ärsyttää ihoa, limakalvoa ja hengitysteitä. Ilmankostutin nimensä mukaisesti kosteuttaa ilmaa ja tekee siitä miellyttävämmän sinulle, kasveille. Se voi auttaa helpottamaan astma- ja allergiaoireita. Ilmankostuttajasta on pidettävä hyvää huolta, vesi vaihdettava ja käyttöohjeita seurattava, jotta se toimii tarkoituksenmukaisesti ja auttaa parantamaan huoneilmaa, eikä päinvastoin. 


Philips ilmankostutin on varmasti hyvä ilmankostutin, onhan kyseessä tunnettu ja luotettava laatumerkki. Monissa tapauksissa pieni ilmankostutin on riittävä tekemään huoneilmasta miellyttävä. Höyrystyvä ilmankostutin on allergia- ja astmaliiton suosittelema, sillä se on hygieenisin ilmankostutin. Mikrobit eivät pysty elämään kuumassa vedessä.

 

Desinfioiva lamppu


Desinfioiva bakteereja tappava lamppu vapauttaa kodin bakteereista, viruksista ja punkeista. Vaikutus perustuu UVC valoon, joka tehoaa ilmassa ja pinnoilla oleviin bakteereihin ja viruksiin. Käytännössä viruksen DNA neutralisoituu, kun se saa tietyn verran UVC valoa ja siitä tulee vaaraton. UVC on tunnettu desinfiointitapa ja auttaa pienentämään tartuntariskiä.


Valikoimastamme löytyvät erilaiset ilmanpuhdistimet, desinfioivat lamput ja ilmankostuttimet. Tutustu valikoimaamme ja löydä tarvitsemasi tuote!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i