Polttimot liiketunnisteella & muut anturilamput | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Anturilamput

Kategorian kuvaus

LED-lamput liiketunnistimella ja muut anturilamput. Katso!


Valikoimastamme löydät anturipolttimot valaisimeen. LED-lamppu hämäräkytkimellä varmistaa, että valot syttyvät pimeän tullessa, eivätkä pala turhaan. LED-lamppu liiketunnistimella havaitsee liikkeen, jolloin se syttyy automaattisesti. Se sammuu hetken päästä itsestään, paitsi jos havaitsee lisää liikettä. 


LED-lamppu liiketunnistimella E27 käy moneen valaisimeen, sillä E27 on yleisin kanta. Merkeistä voimme nostaa Philips LED-lamppu liikeanturilla, joka on yksi suosituimmista polttimoistamme. Korvaa vanha polttimo hankkimalla uusi liiketunnistinpolttimo, jossa on nyt LED-tekniikka. LED-lamput ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että enää lampun vaihto ei ole edessä usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. 


Kiinnitä huomiota värilämpötilaan, jotta saat varmasti oikeansävyisen polttimon itsellesi. Esimerkiksi 2700K vastaa kellertävää hehkulamppua. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, mitä korkeampi kelvin, sitä kylmempi ja sinertävämpi lampun tuottaman valon väri on. Tutustu valikoimaamme ja hanki tarvitsemasi polttimo liiketunnisteella tai lamppu hämäräkytkimellä!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.