TV-seinäteline ja muut TV-lisävarusteet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 5

TV-tarvikkeet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

TV lisävarusteet ─ optimoi katselukokemuksesi


Monissa kodeissa televisiolla on iso rooli. Sen äärellä vietetään paljon aikaa. Tästä kategoriasta löydät TV lisävarusteet, jotka ovat sinulle varmasti hyödyllisiä. Etenkin, jos sinua kiinnostaa optimoida katselukokemuksesi. 


TV lisävarusteet


Yksi halutuimpia lisävarusteita on TV-seinäteline. Monet haluavat television seinälle. Onkin tärkeää, että seinäteline televisiolle on tukeva ja vakaa. Siksi ostaessa televisiota on hyvä huomioida TV-seinätelineet. TV-teline seinään on yksinkertainen, luotettava ja vakaa keino optimoida katselukokemuksesi. Sinua voi kiinnostaa myös kääntyvä TV-teline. Näin tuot uusia ulottuvuuksia katselukokemukseesi. Kun televisio on paikoillaan ja puhdistettu huolellisesti, varmista, että kaikki kaapelit ovat yhdistetty oikein. Mikäli sinulta puuttuu lisävarusteista HDMI kaapeli tai SCART johto, meidän valikoimastamme löydät nämä tarpeelliset TV kaapelit. SCART kaapeli on edelleen toimiva. Se välittää erinomaisen kuvan ja äänenlaadun. SCART-piuha yhdistää siis laitteet toisiinsa, esimerkiksi television ja DVD-soittimen. Tämä vaatii sen, että molemmissa laitteissa on SCART-liitin, jotta ne voidaan yhdistää toisiinsa. Laitteiden merkillä ei ole väliä, sillä SCART on universaali. 


Myös HDMI kaapeli on tarkoitettu tiedonsiirtoon laitteiden välillä. Tässä kaapelissa molemmissa tai vain toisessa päässä on HDMI-liitin. Jos televisiosi on aivan uusi, kannattaa tarkistaa johto ja vaihtaa se tarvittaessa uuteen. Näin katselukokemuksesi ei kärsi ainakaan vanhan johdon takia, sillä ensimmäiset HDMI johdot eivät tue esimerkiksi 3D-kuvaa tai HDR-tasoisia värejä. Valikoimastamme löytyy myös Ethernet kaapeli, jolla yhdistät laitteet verkkoon. Sekä koaksiaalikaapeli, joita edelleen on monessa kotitaloudessa. On myös syytä mainita CATV-vahvistin, joka varmasti kiinnostaa monia. 


LED-valonauha television taakse


LED-nauha television taakse on näyttävä ja nykyaikainen keino tehdä television katselusta nautinnollista. Ja onhan se astetta siistimpi, sillä LED-valonauha TV näyttää yksinkertaisesti erittäin tyylikkäältä. Toisaalta se on myös miellyttävä käytössä. LED-valo television takana ei rasita silmiä samalla tavalla kuin jos olisit säkkipimeässä. LED-nauha television taakse optimoi katselukokemuksesi. 


Jos siis tarvitset itsellesi jonkin näistä lisävarusteista, kannattaa tutustua valikoimaamme. Sieltä löytyvät nämä ja paljon muuta. Olipa haussa seinäteline TV, LED-valonauha TV, kaapeli tai muu lisävaruste, tutustu valikoimaamme nyt. 

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i