Jouluseppeleet ja joulukranssit netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 5

Joulu oviseppeleet ja kranssit

  • Myydyimmät
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Jouluseppeleet ja joulukranssit luovat joulutunnelmaa


Haluatko juhlistaa joulua ja luoda joulun tunnelmaa kotiisi? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua valikoimaamme, josta löytyvät erilaiset jouluseppeleet ja joulukranssit. Joulukranssi oveen on perinteinen tapa juhlistaa joulua, mutta yhtä lailla jouluseppele voidaan sijoittaa kaiteisiin, ikkunoihin… Tai minne itse koet, että riippuva jouluseppele parhaiten sopii.


Jouluseppele pöydälle kruunaa juhlapöydän ja kranssi oveen toivottaa vieraat tervetulleiksi kotiisi. Nämä seppeleet loihtivat ympärilleen joulutunnelmaa ja piristävät ohikulkijoita. Lapset voivat auttaa seppeleiden ja jouluvalojen ripustamisessa ja siten päästä joulutunnelmaan. Nämä seppeleet ja joulukranssit eivät varista neulasia, vaan ovat ikivihreitä. Ne säilyvät vuodesta toiseen kauniina ja luovat joulun tunnelman kerta toisensa jälkeen. Joissakin seppeleissä on mukana valo, joka tuo valoa pimeyden keskelle.


Myös erilaiset koristevalot ulkokäyttöön sopivat hienosti myös joulunaikaan. Ulkokoristevalot voivat olla värilliset tai yksiväriset. Ne voidaan asettaa terassille, kaiteeseen, puuhun tai pensaaseen. Koristevalot ulos tulevat aina korkeammalla IP-suojauksella, joka kertoo, miten hyvin valot on suojattu ulkoisia uhkia vastaan. Valosarja ulos on oltava vähintään IP44 ja siitä ylöspäin. Meiltä löydät niin jouluseppeleet, joulukranssit, joulukoristeet sisälle ja joulukoristeet ulos. Tutustu valikoimaamme ja hanki kotiisi joulukoristeet, jotka luovat joulun tunnelmaa! 

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i