LED-valot, LED-valaisimet ─ laaja valikoima netistä | Valomania
Kirjaudu sisään
Levý banner
Pravý banner
MENU


Vertaile
0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

LED-valaisimet

/ImgGalery/Img1/Znacky/BRILAGI_logo_2021_400px.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/eglo_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/philips_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/philipsmassive_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/lirio_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/paulmann_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/steinel_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/jupiter_logo.jpg

Myydyimmät

Erikoistarjoukset ja alennukset

Viikon parhaat diilit

Eniten katsottu

Uudet tuotteet

Kategorian kuvaus

Löydä meiltä paras LED-valo, LED-valaistus, LED-lamput netistä tarpeeseesi!


LED-valaisimet ovat yhä suositumpia, sillä ne säästävät energiaa, kestävät pitkään ja ovat tehokkaampia. Näin sähkölaskuun tulee säästöä, joka tuntuu kukkarossasi. Niitä ei tarvitse vaihtaa niin usein kuin perinteisiä lamppuja. LED-valaisimet eivät myöskään kuumene kuten klassiset hehkulamput ja ovat siksi turvallisempia. Valikoimamme on suuri ja monipuolinen, joten sieltä löytyy taatusti sinulle mieluisin LED-valaisin. LED-valaistus kotiin säästää energiaa (ja samalla rahaa), etkä törmäile pimeässä. Kotiin on mahdollista toteuttaa upea valaistus, joka luo tunnelmaa. 

LED-valaistus tuo tunnelmaa


Nykyisin saatavilla on LED-valoja kaikissa värilämpötiloissa ja erilaisin värintoisto-ominaisuuksin. Voit siis valita itsellesi vaikkapa LED-valaisimen, joka luo miellyttävän ja pehmeän valon kotiisi. Oikea värilämpötila riippuu aina omista mieltymyksistäsi. Värin laatuun ja yleensäkin valaistuksen suunnitteluun kannattaa kiinnittää huomiota. Et halua lopputulokseksi LED-valaistusta, jossa on häiritseviä värieroja. 


Sen sijaan hyvin suunniteltu sisätilojen LED-valaistus lisää asumisviihtyisyyttäsi merkittävästi. LED-valaisimet ovat hyvin monipuolisia ja sopivat tilaan kuin tilaan. Vain mielikuvitus on rajana! Miltä kuulostaisi vaikkapa LED-valot kylpytynnyriin? Tai LED-valot kaukosäätimellä? Kaukosäädin lisää rutkasti käyttömukavuutta. Kun suunnittelet valaistusta, kartoita tarpeesi ja tilat, jonne valaistusta tarvitaan. 


LED-valot tarpeen ja tilan mukaan


Haluatko LED-valot saunaan, LED-valot terassille tai kenties LED-valot kattoon? LED-tekniikka kehittyy koko ajan ja samalla valikoima kasvaa. Upotettavat LED-valot ovat tyylikäs vaihtoehto moderniin kotiin, eikä myöskään saunan LED-valot ole kummallisuus. LED-kattovalaisin ja LED-putkivalot ovat harkitsemisen arvoisia, kuten myös LED-valaisin olohuoneeseen


LED-nauha on monikäyttöinen


Uutuutena on LED-nauha, joka valaisee kauniisti. Se on helppo asentaa tai kietoa moneen paikkaan. Juuri tämä tekee siitä niin hauskan, tyylikkään ja monipuolisen. LED-valonauha tuo valaistukseen uuden ulottuvuuden, koska mahdollisuudet sen käyttöön ovat rajattomat. LED-nauha sisäkäyttöön toimii myös osana tyylikästä sisustusta. LED-nauha olohuoneeseen onkin suosittu ja kaunis sisustuselementti, joka lisää kodin viihtyisyyttä. LED-nauha portaikkoon johdattaa turvallisesti ylös tai alas.  


Onko mahdollista hankkia LED-nauha ulkokäyttöön? Kyllä! Tässäkin vaihtoehtoja on monia. On erilaisia värejä ja ominaisuuksia, kuten himmennettävä LED-valonauha. Tämä on oiva vaihtoehto miettiessäsi, millainen terassin valaistus LED on mahdollinen juuri sinulle. Sen ei tarvitse olla nauha, vaan se voi olla myös valoketju. Tällainen terrasi LED-valosarja, joka sopii myös puutarhaan, luo miellyttävän tunnelman. Jos pelkkä LED-nauha tai LED-valosarja ei ole riittävä ja tarvitset ulos paremman valaistuksen, silloin esimerkiksi LED-valonheitin voisi tulla kyseeseen. Näissäkin on niin monia erilaisia vaihtoehtoja, jolloin suunnittelu on todella kaiken A ja O. 


Tilaamalla meiltä LED-valot netistä, saat monia etuja. Tutustu valikoimaamme!


Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.