Kuinka valita keittiöön paras LED-valaistus? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valita keittiöön paras LED-valaistus?

Keittiövalaistus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

LED-valaistuksen avulla voit valaista keittiösi monella tavalla - modernisti, taloudellisesti ja huoltovapaasti.

Laadukas ja energiatehokas keittiövalaistus

Tarvitset tehokkaan kattovalaisimen, joka tarjoaa laadukkaan valaistuksen keittiöösi. Valitse kattovalaisin huoneen koon ja katon korkeuden mukaan. Mataliin kattoihin suositellaan kattoon kiinnitettäviä valaisimia. Korkeisiin kattoihin LED-kattokruunut ovat nykyään erittäin suosittuja. Voit sijoittaa kattokruunun ruokapöydän, lieden, työtason tai baaritiskin yläpuolelle.


Pääkattovalaisimen lisäksi suosittelemme täydentämään valaistusta muilla valaistuslähteillä. LED-nauhat sopivat erinomaisesti keittiön kaappien alle ja tarjoavat voimakkaan valon kuluttaen kuitenkin vähän sähköä ja tilaa. LED-kohdevalot ovat hyödyllisiä hyllyjen ja nurkkien valaisemiseen ja ne voidaan suunnata tarpeen mukaan.

 
 
 
Keittiön ja olohuoneen valaistuksen yhdistäminen
Koska nykyään on suosittua yhdistää keittiö ja olohuone yhdeksi tilaksi, on tärkeää valita LED-valaisimet molempiin tiloihin. Valitse valaisimet samasta tuotesarjasta tai huomioi samankaltaiset muodot ja materiaalit, jotta tilan ilme pysyy yhtenäisenä.
 
 

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i