Polttimot, hehkulamput, LED-hehkulamput | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän

Polttimot

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Täältä löydät hehkulamput netistä sekä polttimot ja LED-hehkulamput. Tutustu valikoimaamme!


Energiatehokas LED-hehkulamppu kasvattaa suosiotaan ja nykyisin kaikkiin lamppumalleihin on saatavilla LED-valo. Se on hyvä valinta, kun haluat tehokkaan, mutta samalla energiaa säästävän valonlähteen. 


Hehkulamppujen aikakausi alkaa olla ohi, mutta edelleen niitä on käytössä ja myös myynnissä. Hehkulamppu on teknisesti yksinkertainen ja muihin lamppuihin verrattuna hinnaltaan edullinen. Vastaavasti energiankulutus on suurempi. Niille, jotka miettivät älykotia, kannattaa tutustua valikoimaamme älykkäät polttimot


Monien mahdollisuuksien LED-polttimot ja hehkulamput


Himmennettävä LED-polttimo löytyykin jo yhä useammasta kodista, sillä valon määrää on helppo säädellä ja se on miellyttävä käytössä. Voit leikitellä jopa lamppujen väreillä vaihtamalla yksinkertaisesti värilliseen polttimoon. Värilliset hehkulamput löytyvät täältä. Hehkulamppu valosarja sopii hienosti vaikkapa puutarhan ja pihan valaistukseen. Sen muotoilu on kuin perinteisellä hehkulampulla, mutta tilalla ovat kestävät ja energiaa säästävät LED-polttimot. Nyt sinun ei enää tarvitse tinkiä kauniista muotoilusta. Nauti hehkulampun perinteisestä muotoilusta samalla, kun hyödynnät LED-valon tuomat hyödyt.  


Mikäli etsinnässä on vaikkapa hehkulamppu E27 tai hehkulamppu E14, LED-hehkulamppu, LED-polttimo, löydät ne laajasta valikoimastamme. Tilaa hehkulamput netistä verkkokaupastamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i