LED-työmaavalaisimet & LED-valonheittimet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LED-valonheittimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima LED-valonheittimiä. Katso!


LED-valonheitin valaisee tehokkaasti tarjoamalla suuren valonsäteen. LED-tekniikka takaa, että valonheitin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. LED-valonheittimet sopivat erinomaisesti työmaiden, urheilukenttien, suurten piha-alueiden, pysäköintipaikkojen ja varastojen valaisuun. Voit korostaa sillä haluamasi kohtia vaikkapa puutarhassasi käyttämällä LED-valonheitin puun valaisuun. LED-valonheittimet ovat erinomaisia työmaavalaisimia. Hanki LED-valaisin pihalle tai käytä sitä kuin LED-työmaavalaisimet. Mikäli alue on laaja, kannattaa hankkia useampi LED-valonheitin ulos. 


LED-valonheitin ja erilaiset vaihtoehdot


Valittavanasi on perinteinen LED-valonheitin ulkokäyttöön. Saatavilla on myös LED-valonheitin liiketunnistimella. Se syttyy, kun se havaitsee liikettä ja sammuu automaattisesti. Tämä on hyvä vaihtoehto, kun etsinnässä on LED-valaisin ulkokäyttöön. Se säästää enemmän energiaa, kun valot eivät ole koko ajan päällä, vaan syttyvät ainoastaan silloin, kun tarve on. Ne myös tuottavat enemmän valoa käytettyä tehoa kohden. Myös valo on kirkkaampi kiitos suuremman lumenin määrän. 


Voit myös valita LED-valonheitin aurinkokennolla, joka saa energiansa auringosta. Aurinkokennovalonheitin latautuu auringonvalossa, myös pilvisellä säällä. Aurinkokennovalonheittimissä on saatavilla LED-valonheitin liiketunnistimilla. Valikoimastamme löytyy myös LED-valonheitin jalustalla. Tämä antaa tarkan valaistuksen tarvitsemaasi kohtaan. Monissa tämäntyyppisissä valonheittimissä on kantokahva, jolloin se on helppo siirtää paikasta toiseen. 


LED-valonheitin värilämpötila


Kelvin (K) kertoo värilämpötilan, eli minkä väristä valoa valonlähde tuottaa. Mitä suurempi luku, sitä kylmempi valo. Päivänvaloa vastaava värilämpötila on 5200K tai suurempi. Lämminvalkoinen on 2700-3000K ja neutraali valkoinen 4000K. 


Valikoimassamme ovat erilaiset LED-valonheittimet erilaisilla värilämpötiloilla, kuten esimerkiksi LED-valonheitin 4000K, LED-valonheitin 5000K tai LED-valonheitin 6000K. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja hanki unelmiesi LED-valonheitin jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i