Eglo Connect ─ älyvalaistus kotiisi | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Eglo Connect - älykäs valaistus

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Eglo Connect - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Eglo Connect älyvalaistus. Katso valikoima!


Eglo Connect antaa käyttäjälle mahdollisuuden hallita valaistusta tai vain yhtä yksittäistä valaisinta. Eglo kaukosäädin mahdollistaa valaistuksen hallinnan. Voit myös hallita valaistusta älypuhelimellasi tai tabletillasi. Eglo valojen avulla säädät valon määrää ja voit luoda hetkessä tunnelmallisen valaistuksen. 


Eglo Connect toimii Eglo Bluetooth-yhteyden kautta, jolloin yhteys muodostuu automaattisesti valaisimen ja lampun välille. Voit myös ohjata valaisimia Wifin kautta, johon tarvitset erikseen ostettavan Wifi-sillan. 


Eglo Connect-valojen asennus


Asennus on erittäin helppoa ja yksinkertaista, joten jokainen voi tehdä sen, eikä tarvetta sähköasentajalle ole. Verkko, jossa valaisinjärjestelmäsi toimii, on suojattu. Sinun ei siis tarvitse huolestua siitä, että joku muu ottaisi kotisi valaistusjärjestelmänsä hallintaansa. On myös tärkeää muistuttaa, että et tarvitse Internet-yhteyttä valaistuksen ohjaamiseen. Tarvitset sitä vain ensimmäistä rekisteröintiä ja asetusta varten).


Panosta kotisi valaistukseen ja toteuta uuden sukupolven valaistus kiitos Eglo Connect älyvalaisimet, joista löytyy taatusti kotiisi sopivat. Olipa kyseessä Eglo Connect E27, Eglo Connect GU10 tai Eglo Connect E14. Valikoimastamme löydät Eglo Connect älyvalaisimet, lamput ja lisätarvikkeet. Tutustu!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.