EGLO Connect - älyvalaistus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

EGLO Connect - älyvalaistus

Neuvontakeskus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

On melko uskomatonta, mitä uudet teknologiat voivat nykyään tehdä. Jos haluat kokeilla tätä itse ja hankkia "pienen teknisen ihmeen", et tule katumaan. Uuden vallankumouksellisen valaistuksen kaikkien ominaisuuksien ja toimintojen käytön ansiosta olet hetkessä ainutlaatuisessa maailmassa, joka on täynnä iloa, tehosteita ja erehtymätöntä tunnelmaa, joka vastaa nykyistä toimintaasi, mielialaasi tai tunteitasi. Voit luoda täysin uniikin kotiympäristön, josta nautit!

Tervetuloa älykkään valaistuksen maailmaan!

Ja miksi älyvalaistus?


Kuinka monta kertaa olet ajatellut, että olohuoneen valo on jossain vaiheessa sinulle liian kirkas, ja että mieluummin keventäisit silmiäsi lämpimämmällä sävyllä, tai päinvastoin, työskennellessäsi himmennetty valo ei sovi sinulle? Haluatko houkutella vieraita vaikuttavalla valaistuksella, joka voi esimerkiksi vaihtaa värejä? Tarvitseeko sinun luoda intiimi tunnelma ilman, että joudut nousemaan katkaisimen luo tai vaihtelemaan valaisimien välillä, jotka sillä hetkellä palavat.



Kokeile uutta EGLO Connect älyvalaistusta! Näissä ja muissa tilanteissa se on sinulle aivan ihanteellinen apulainen, jonka kautta luot hetkessä oikeanlaisen tunnelman ja pystyt silti pitämään hauskaa! 

EGLO Connect, valo täysin uusissa mitoissa


Älyvalaistuksella olemme selvästi teknologisesti korkeimmalla tasolla, ja koska aika ei muuta halua, tämä valaistus alkaa hitaasti, mutta varmasti tunkeutua koteihimme.

Nykyään yhteyden muodostaminen puhelimiin, tabletteihin tai kannettaviin tietokoneisiin sovelluksella, joka on jo laitteessa tai jonka voi ladata ilman ongelmia, on itsestäänselvyys. Sama on valaistuksen kanssa. Sinun tarvitsee vain ladata tarvittava sovellus ja kytkeä Bluetooth päälle (et tarvitse sovitinta tai Wi-Fiä). Moderni valaistus on täällä! Bluetooth-järjestelmän avulla voit ohjata jopa 50 laitetta mistä tahansa kotona.

Kaukosäädin sisältyy Salobrena-C- ja Sarsina-C-sarjoihin. Muita valoja voidaan ohjata sovelluksella tai kaukosäätimellä, joka on ostettavissa erikseen.


Awox-sovelluksen ohjeet:


EGLO Connect -järjestelmän ominaisuudet

  • Valoja ja lamppuja voi ohjata älypuhelimella tai tabletilla.
  • Awox-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle
  • 16 miljoonaa väriä, valittava valkoisen lämpötila - RGB-toiminto.
  • Pehmeästi himmennettävissä.
  • Ohjaus Bluetoothin kautta.
  • Viiden vuoden takuu integroiduille LED-valoille.
Valaistusta voidaan ohjata myös klassisella katkaisimella tai kaukosäätimellä.


Valaistus, jolla on paljon tarjottavaa!


Säädettävä valaistus
  • Kytkimen avulla voit valita eri valon väreistä.
  • Neutraalin valkoisen, kylmän valkoisen ja lämpimän valkoisen valinnalla voit muuttaa ympäristöäsi mielialaasi mukaan.

Rentoudu & Työskentele
  • Käytä neutraalia valkoista valaistusta lisätäksesi tuottavuuttasi työssä tai rentoudu lämpimän valkoisen valaistuksen avulla.
  • Relax & Work -teknologia tarjoaa 2 in 1 -ratkaisun, jota voidaan ohjata klassisilla valokatkaisimella.
  • Yksi napsautus tuottaa lämpimän valkoisen valon 50 % kirkkaudella, kun taas toinen napsautus tuottaa neutraalin valkoisen valon 100 % kirkkaudella.
Säädettävä valkoinen valaistu
  • Kaukosäätimen tai integroidun kosketustoiminnon avulla voit valita kylmän, neutraalin tai lämpimän valkoisen värilämpötilan.
  • Monien ominaisuuksien, kuten integroidun ajastimen, yövalon tai muistitoiminnon, ansiosta säädettävä valkoinen valaistus tarjoaa lisämukavuutta ja ympäristön hallintaa.
4- ja 5-portainen himmennys
  • 4-portainen valon himmennys voidaan himmentää suoraan seinäkatkaisimella neljässä esiasetetussa vaiheessa.
  • 5-portaiset himmennettävät lamput tarjoavat myös ympäristön valaistustilan.

EGLO värit
  • Ohjaa valaistusta mukana tulevalla kaukosäätimellä.
  • Tämä järjestelmä on varustettu himmennystoiminnolla, lämpimällä valkoisella valolla ja laajalla värivalikoimalla, joten voit mukauttaa asuintilasi mielialaasi tai tilanteeseen sopivaksi.
  • Voit valita neljästä ohjelmasta, jotka piristävät jokapäiväistä elämääsi.


Himmennettävät LED-polttimot sisältävät asteittaisen himmennystoiminnon (0–100%) lisäksi myös RGB-värimallin, jotka ovat punaisen, vihreän ja sinisen lyhenteitä. Yhdistelemällä näitä värejä voit saada aikaan laajan valkoisen (jopa 50 000 sävyä) lisäksi 16 miljoonaa eri väriyhdistelmää. Kromaattisuuslämpötila tai valon väri vaihtelee välillä 2700–6500 K (lämpimimmästä keltaisesta jäänvalkoiseen) ja valovirta eli valonlähteen voimakkuus näillä lampuilla on noin 800–1300 lumenia (mitä enemmän lumenia, sitä parempi valoisuus).


Jos haluat vaihtaa polttimosi EGLO Connect -sarjan polttimoihin, sinulla ei ole siinä mitään ongelmaa, koska ne on valmistettu yleisimmillä E27-kantoilla. Niiden käyttöiän osalta on ilmoitettu vähintään 25 000 tuntia valaistusta.

  • Valaisimissa, joissa on sisäänrakennettu LED-moduuli, on samat toiminnot ja ominaisuudet kuin edellä mainituilla lampuilla. Näillä valaisimilla on laaja käyttöalue, koska niitä on saatavana katto-, seinä- ja upotettuina valaisimina, joten voit sijoittaa niitä minne vain.


Verkkokaupastamme voit ostaa lisäksi kattovalaisinsarjoja kaukosäätimellä.


Kaukosäädin vai älypuhelin?

Kaukosäätimessä on tavallisen huonevalaistuksen lisäksi värejä, joihin olet tottunut (keltainen/valkoinen), esiasetettuja toimintoja, kuten värinvaihto, värigradientin valinta, valon voimakkuus tai suosikkiväriskenaarioiden palauttaminen.

Mutta jos haluat käyttää enemmän valotehosteita ja sinulla on älypuhelin, jossa on tarvittava sovellus, voit edellä mainittujen toimintojen lisäksi asettaa useita valkoisen sävyjä, valita hälytyksen/ajastimen valojen sytyttämiseksi/sammuttamiseksi valitsemaasi aikaan tai käytä jopa Disco-toimintoa muuttaaksesi valokohtaukset puhelimesta valitun musiikin tai elokuvan tahdille.



On korvaamatonta, jos voit valita sopivan valaistuksen erilaisiin aktiviteetteihin tai luoda oikeanlaisen ilmapiirin olitpa sitten töissä, lukemassa, kokkaamassa, ystävien kanssa hauskanpidossa, lepäämässä tai rentoutumassa. Modernit ja monikäyttöiset Eglo Connect -valot eivät vain mahdollista sitä, vaan ne tuovat elämääsi myös omaperäistä ja kekseliäistä valaistusta, viihdettä, mutta enimmäkseen uutta ja miellyttävää kokemusta.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i