Mitä RGB tarkoittaa valaistuksessa? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Mitä RGB tarkoittaa valaistuksessa?

Tietoa valonlähteistä

Karoliina

RGB-valoilla on monia etuja. Jos et ole vielä varma mitä RGB tarkoittaa, sinulla on nyt mahdollisuus ottaa asiasta selvää.

Lyhenne RGB

Tämä lyhenne tarkoittaa kolmea väriä, joita käytetään erilaisissa elektronisissa laitteissa värien sekoittamiseksi. Nämä ovat perusvärejä: R-punainen, G-vihreä ja B-sininen. Näiden kolmen värin yhdistelmän ansiosta muita värejä voidaan sekoittaa. Yksittäisten värien sävy saadaan lisäämällä tai poistamalla näiden perusvärien määrä. RGB-värien periaatetta käytetään useissa laitteissa. Esimerkiksi tietokoneiden näytöissä, televisioissa ja verkkokaupassamme myytävissä tuotteissa kuten RGB-LED-nauhoina, -lamppuina tai -valoina. Jos haluat valita valosi tai LED-nauhasi värin, kiinnitä huomiota siihen mainitaanko RGB-ominaisuus tuotekuvauksessa. RGB-valaisimien valkoisen värisävy ei yleensä ole puhdasta valkoista, kuten yksivärisissä valaisimissa. RGB-värien koostumuksesta johtuen valaisimessa voi olla hieman sinertävä tai vaaleanpunainen värisävy.






Saatavilla olevat tuotteet

Jos harkitset RGB-väreillä varustetun valaisimen ostamista, olet varmasti tyytyväinen tuotevalikoimaamme. Esimerkkinä RGB-LED-nauhat, jotka ovat yhä suosituimpia asiakkaidemme keskuudessa. RGB-LED-nauhoja voidaan käyttää esimerkiksi seinäyksikössä sekä muissa paikoissa, joissa ne luovat tilaan uudenlaista ilmapiiriä. Voit vaihtaa värejä haluamallasi tavalla, joten sinulla on mahdollisuus valita juuri mielialaasi sopiva sävy. Itse asiassa tarjoamme myös erilaisia RGB-LED-lamppuja, joita voit käytännössä käyttää kaikissa valaisimissa, joten nämä RGB-lamput ovat todella käteviä.




Voit ostaa nämä tuotteet verkkokaupastamme RGB-ominaisuudella: RGB-kattovalaisimet, kattokruunut, seinävalaisimet ja lattiavalaisimet. Näissä valaisimissa on myös usein kaukosäädin, jolla voit hallita valaisimen säätöjä. Sinun tarvitsee vain valita mitä tarvitset. RGB-lamput voivat olla myös kosketusohjattavia tai ladattavia. RGB-värispektrillä on monia tuotteita, katso valikoimaa ja valitse tarvitsemasi tuotteet.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i