Palovaroittimet, häkäilmaisimet ja muut ilmaisimet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 7

Palovaroittimet

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Palovaroittimet, häkäilmaisimet ja muut ilmaisimet


Olet varmasti kiinnostunut lisäämään kotisi turvallisuutta. Tästä kategoriasta löydät palovaroittimet ja muut ilmaisimet. Palovaroitin varoittaa vaarasta. Jokaisessa kodissa ja myös vapaa-ajan asunnossa on oltava palovaroitin, joka varoittaa alkavasta tulipalosta. Palohälytin voi pelastaa henkesi. Nämä palovaroittimet reagoivat välittömästi ja estävät mahdolliset onnettomuudet. Kun palovaroitin hälyttää, havahdut tilanteeseen ja ehdit paeta ja hälyttää apua. Aina aika ajoin myös palovaroittimet on uusittava. Palovaroittimen käyttöikä vaihtelee 5-10 vuotta. Ne on siis vaihdettava uusiin säännöllisin väliajoin. 


Palovaroittimia on erilaisia: palovaroitin patteri, palovaroitin wifi eli älypalovaroitin, sähköinen palovaroitin. Saatavilla on myös savu- ja hiilimonoksidianturi. Häkä- ja palovaroitin eli yhdistelmäpalovaroitin on hyvä hankinta, sillä siinä tulee kaksi yhdessä paketissa. Yleensä palovaroittimet toimivat paristoilla eli kyseessä on langaton palovaroitin. Älykäs palovaroitin tarvitsee langattoman verkon, jotta voit yhdistää sen puhelimen tai muun älylaitteen sovellukseen. Muuten älykäs palovaroitin toimii palovaroittimena, mutta älyominaisuudet vaativat langattoman yhteyden. 


Muut ilmaisimet, jotka voivat pelastaa henkesi tai suuren vahingon 


Meiltä löydät myös muut erilaiset ilmaisimet kuten häkäilmaisin, kaasu- tai vesivuodon ilmaisin. Häkäilmaisin ilmoittaa, kun se havaitsee häkää. Häkä eli hiilimonoksidi on hajuton, mauton ja näkymätön kaasu. Se on vaarallinen ihmisille. Se on salakavala, koska sitä on mahdoton havaita ilman tunnistinta. Siksi häkäilmaisin on hyvä olla. Häkäilmaisin tosin havaitsee vain sensorin kohdalla olevan kaasun, joten häkää voi olla muualla kodissa. Voit siis hankkia useamman häkäilmaisimen kotiisi. Häkäilmaisin ei korvaa palovaroitinta, sillä se ei tunnista savua. 


Valikoimastamme löytyy varmasti tarpeisiisi sopiva hyvä palovaroitin tai muu ilmaisin. Tarjoamme palovaroittimet, hiilimonoksidivuototunnistimet ja muut ilmaisimet molempina akku- ja sähköversioina. Palovaroitin hinta on pieni investointi siihen, että se voi joskus pelastaa henkesi. Tutustu valikoimaamme ja valitse kotiisi paras palovaroitin, häkäilmaisin, kaasu- tai vesivuotoilmaisin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i