Aurinkokennokoristeet ja -valosarjat | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Aurinkokenno koristeet

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Aurinkokennokoristeet ja -valosarjat ─ väriä ja valoa


Kaipaatko väriä ja valoa terassillesi tai puutarhaan? Onko haussa valosarja ulos? Silloin sinua kiinnostaa varmasti tämä kategoria, josta löydät väriä ja valoa tuovat aurinkokennokoristeet ja -valosarjat. Ne tekevät terassista, parvekkeesta tai puutarhasta viihtyisämmän. Kyse ei ole vain koriste-esineestä, vaan myös sen mukana tulevasta valosta. Valolla on suuri merkitys paikan ilmapiiriin ja viihtyisyyteen.


Kuvittele vaikkapa tunnelmallinen lyhty, millainen vaikutus sillä on. Aurinkokennovaloketju puolestaan on helppo asentaa terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Et tarvitse pistorasiaa eli se on valaisin ilman sähköä. Niin aurinkokennokoristeet kuin aurinkokennokoristevalot toimivat auringon voimalla. Tämä on ympäristöystävällinen ja ekologinen tapa valaista. 


Miten aurinkokennovalaisin toimii?


Päivän aikana aurinkolamppu latautuu ja myöhemmin aurinkokennopihavalaisin muuttaa energian valoksi. Aurinkokennoulkovalaisin latautuu myös pilvisellä säällä, joskin ei välttämättä niin hyvin. 


Aurinkokennokoristevalot ja -koristeet


Valikoimastamme löydät aurinkokennovalosarjat ja -koristeet, jotka piristävät valollaan. Monet koristeet ovat myös värikkäitä, mutta tarjolla ovat myös hillitymmät koristevalot terassille. Aurinkokennovalaisimet käyttävät pääsääntöisesti innovatiivista LED-teknologiaa. LED-valot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että energiaa kuluu paljon vähemmän, mikä taas on plussaa aurinkokennovaloille.


Mikäli sinusta tuntuu, että terassisi, parvekkeesi tai puutarhasi voisi kaivata pientä piristystä, kannattaa tutustua valikoimaamme. Aurinkokennokoristevalot tai -koristeet auttavat tekemään siitä entistä viihtyisämmän ja nyt helpommin kuin koskaan. Laita aurinkokennovalaisin kaiteeseen, pöydälle tai ripusta koukkuun. Käyttöönotto on helppoa, sillä muuta ei tarvita. Varmista, että se on aurinkoisella paikalla. Nauti kauniista valosta ja tunnelmasta. Tutustu valikoimaamme ja löydä visioosi sopiva aurinkokennokoriste tai aurinkokennovalosarja!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i