Tuotteet edullisesti netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Määräalennukset

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Määräalennuksilla maksat vähemmän ja saat enemmän. Katso!


Tästä kategoriasta löydät määräalennuksessa saatavilla olevat tuotteet, kuten polttimot ja suojavarusteet. Määräalennus toimii periaatteella ”osta enemmän ja säästä”. Saat tietyn prosenttialennuksen, mitä enemmän ostat. Esimerkiksi ostoksista, jotka ylittävät 10 kappaletta, saat alennusta 5%. Määräalennuksia hyödyntämällä saat vaikkapa polttimot ja LED-polttimot edullisesti sekä henkilökohtaiset suojavarusteet laadusta tinkimättä. Voit hankkia polttimot kotiin, yritykseen tai muuhun paikkaan, jossa tarvitset polttimoita.


Polttimot alennuksessa


Valikoimastamme löytyvät tavalliset polttimotyypit, kuten E27 lamppu, E14 lamppu ja LED-polttimot. Polttimon kanta on yleensä E27 (iso kanta) ja E14 (pieni kanta). Muitakin vaihtoehtoja on kuten GU10 polttimo tai LED-polttimo GU10. LED-polttimot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Ne syttyvät ja sammuvat ilman viiveitä ja ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. Varsinkin, jos aikaisemmat polttimot palavat nopeasti, silloin sinun kannattaa siirtyä LED-tekniikkaan. 


LED-polttimot edullisesti


LED-polttimot maksavat tavallisesti hieman enemmän, mutta ne päihittävät muut polttimot pitkäikäisyydessä, tehokkuudessa ja energiansäästössä. Nyt hyödyntämällä määräalennukset, saat LED-polttimot netistä hyvään hintaan, olipa kyseessä LED-lamppu E27, LED-polttimot E14, LED-polttimo GU10 tai muu.


Valitessasi lamppua, kiinnitä huomiota myös värilämpötilaan, jotta saat varmasti oikeansävyisen polttimon itsellesi. Esimerkiksi 2700K vastaa kellertävää hehkulamppua. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, mitä korkeampi kelvin, sitä kylmempi ja sinertävämpi lampun tuottaman valon väri on. Hanki polttimot lamppuun ja hyödynnä tarjouspolttimot! Polttimot määräalennus on hyvä keino saada polttimot edullisesti, kun tarve on useammalle polttimolle. 


Henkilökohtaiset suojavarusteet


Meiltä löydät myös suojavarusteet, kuten erilaiset kertakäyttömaskit, joilla suojaat itsesi. Mustat kertakäyttömaskit ovat hygieenisiä ja helppo käyttää. Se on tyylikäs ja sopii moneen tyyliin. Kertakäyttömaskia voidaan käyttää vain kerran, kuten nimikin kertoo. Valikoimamme on melko kattava, joten löydät varmasti tarpeitasi vastaavat suojavarusteet, kuten kasvomaskit musta. Saatavilla ovat myös FFP2-kasvomaskit, jonka etu on parempi istuvuus kasvoille, eikä se myöskään vuoda sivuilta niin paljon. Maskissa on myös tehokkaampi suodatus.


Hyödynnä määräalennukset nyt!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i