Kodintavarat & kodinkoneet | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Koti

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kellot, tuulettimet, turvakamerat ja muut kodin tavarat ja laitteet. Katso!


Mikäli olet vasta muuttanut, saatat miettiä, mitä tavaroita ja laitteita mahdollisesti tarvitset uuteen kotiisi. Tai ehkäpä etsit, jotain yksittäistä tuotetta. Meiltä löydät myös lisävarusteet autoon kuten autolaturi ja auton akkulaturi. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, meiltä löydät valikoiman tarpeellisia tavaroita ja laitteita kotiisi. Olemme jakaneet ne eri luokkiin, jotta löydät etsimäsi tuotteen vieläkin helpommin. 


Mitä kotisi kaipaa?


Seinäkellot kuuluvat kieltämättä lähes jokaiseen kotiin. Erityisesti mustat seinäkellot ovat yhä suositumpia. Vaaleaan pohjoismaiseen sisustukseen musta tuo kontrastia ja se erottuu selvästi vaaleaa seinää vasten. Seinäkello voi olla myös sisustuksellinen elementti, joka näyttää kivalta ja samalla sopii kotisi tyyliin. Valikoimastamme löytyy myös kello, joka näkyy pimeässä. Pimeässä näkyvä kello näyttää ajan, jos satut heräämään keskellä yötä, etkä halua tarttua kännykkään katsoaksesi aikaa.  


Tuulettimet ovat hyödyllisiä kesäaikaan, jolloin ne tuovat helpotusta helteeseen. Valikoimastamme löydät audiolaitteet, lämmittimet, alkoholitesterit, lisätarvikkeet tietokoneille, ovikellot ja video-ovikellot. Jos haluat panostaa kotisi turvallisuuteen, silloin turvakamera on hyödyllinen lisä. Olipa haussa muistitikku netistä, pöytämikrofoni tietokoneeseen, ilmanpuhdistin, ilmankostutin, digitaalinen lämpömittari, ne löydät kätevästi kaupastamme. 


Kodinkoneet netistä


Pienet sähkölaitteet kategoriasta löydät hyödylliset kodinkoneet. Läpinäkyvä vedenkeitin, musta vedenkeitin, digitaalinen keittiövaaka, leivänpaahdin. Vain muutamia mainitaksemme. 


Tervetuloa ostoksille! Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaimmat tuotteet, tavarat ja laitteet kotiisi!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.