Kattotuulettimet netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 7

Tuulettimet ilman valoa

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Mielessä kattotuuletin kotiin? Tutustu valikoimiimme!


Kattotuuletin tuo helpotusta kesän helteisiin ja sen vaikutuksen huomaa heti. Talvella tuuletin puolestaan auttaa säästämään lämmityskustannuksissa. Huomioithan, että asunnoissa, joissa on koneellinen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto, kattotuuletin ei tuo näin isoa hyötyä. 


Talviaikaan anna kattotuulettimen pyöriä pienillä kierrosnopeuksilla niin, että lavat pyörivät takaperin. Tällöin kattoa lähellä oleva lämpimämpi ilma pääsee laskeutumaan. Sen seurauksena lämpötila tasaantuu, eikä tilaa tarvitse lämmittää niin paljon. Tämä tuo säästöä lämmityskustannuksissa. Useimmissa malleissa on pieni kytkin, jolla vaihdetaan tuulettimen pyörimissuunta. Ennen ostoa kannattaa tarkistaa kyseinen malli, mikäli aiot käyttää tuuletinta myös talviaikaan. 


Hiljainen kattotuuletin


Monilla on toiveena hiljainen kattotuuletin kotiin ja miettivät, miten hiljaisia kattotuulettimet oikeasti ovat. Yleensä kattotuulettimet ovat niin hiljaisia, ettei niiden pitäisi häiritä normaalia elämää ja nukkumista. Tuuletinta ei kannata jättää päälle koko yöksi kesäaikaan, ainakaan täydellä teholla, jotta et heräisi seuraavana päivänä nenä tukkoisena. Tähän yksi ratkaisu on hankkia kattotuuletin ajastimella. Kattotuuletin kaukosäätimellä tuo lisämukavuutta käyttöön. 


Kattotuuletin asennus 


Kattotuulettimen asennus tehdään yleensä keskelle kattoa, jossa on vapaa sähköliitäntä. Myös itse katto ja kantokyky on otettava huomioon. Lue käyttöohjeet ja seuraa niitä tuulettimen asennuksessa


Mistä tuuletin on hyvä hankkia? 


Meidän tuuletinverkkokauppa on palveluksessasi. Meiltä saat tilattua tuulettimet netistä helposti. Olipa etsinnässä tuuletin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai tuuletin kattoon haluamaasi tilaan, tutustu valikoimaamme. 


Tuuletin design ei suuremmin revittele, mutta valikoimassa on myös väriä. Valkoinen kattotuuletin, musta kattotuuletin ja puinen kattotuuletin ovat suosituimpia mallejamme. Ne sopivatkin hyvin moneen tyyliin. Valikoimassamme on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva tuuletin sisälle. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja hanki itsellesi paras tuuletin kotiin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i