Uppovalaisimet ja alasvalot alehintaan | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie AKCE 2

Upotettavat valot

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Uppovalaisimet jättävät pinnat sileiksi


Uppovalaisimet tarjoavat tyylikästä valaistusta, kun tarvitaan valoa, mutta itse valaisinta ei haluta korostaa. Tarjolla on niin pyöreät kuin neliönmalliset upotetut valaisimet. Ne sopivat moneen tilaan, niin kotiin kuin toimistoon. Erityisen suosittuja ne ovat kylpyhuoneissa, joissa yleensä tila on rajallinen. Mallista riippuen on olemassa myös alasvalot ulos


Upotetut valaisimet ovat saaneet nimensä siitä, että ne asennetaan pintaan ennen upottamista. Ne asennetaan kattoon, mutta uppovalaisimet ovat käytössä myös seinissä tai jopa maassa. Usein uppovalaisimet tulevat himmennysominaisuudella. Tällöin valon määrää voi helposti säätää ja luoda haluamansa tunnelman. 


Upotettava LED-valaisin säästää energiaa


Upotettava LED-valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi ja luonto kiittävät. LED upotettava valaisin on yleinen esimerkiksi sisäparkkipaikoissa, joissa on tärkeää säästää sähkönkulutuksessa. LED-alasvalo ulos on tyylikäs valaistus. Valikoimastamme löydät myös uppovalaisimet settinä. Tämä on hyvä vaihtoehto, kun hankinnassa on upotettava kattovalaisin, mutta tarvitset useamman kappaleen. Setti tulee usein myös edullisemmaksi kuin yksittäin ostaessa. 


Meiltä löydät tarjousvalaisimet, jopa -70 % alennushintaan. Päivitämme valikoimaamme säännöllisesti, joten voit todella tehdä hyviä löytöjä kanssamme. Hyödyntämällä hämmästyttävät tarjouksemme, sinulla on mahdollisuus löytää valaisimet edullisesti laadusta tinkimättä. Tutustu valikoimaamme ja löydä uppovalaisimet tai alasvalot ulos! Ja nyt tarjouksesta vieläkin parempaan hintaan.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i