Polttimot edullisesti | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie AKCE

Mahtavia alennuksia 25. 9. 2023 - 1. 10. 2023 välisenä aikana.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 99 € tilauksille.

Suuri polttimoiden alennusmyynti

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Hehkulamput, polttimot ja LED-polttimot


Tarvitsetko paljon polttimoita? Silloin sinua varmasti kiinnostavat tämän kategorian polttimot. Täältä löydät erilaiset polttimot sekä viikoittain päivittyvät tarjoukset. Hyödyntämällä alennukset saat halvat lamput laadusta tinkimättä. 


Erilaiset polttimot parhaaseen hintaan


Valikoimastamme löytyvät tavalliset polttimotyypit, kuten polttimot E27, polttimot E14 ja LED-polttimot. Polttimon kanta on yleensä E27 (iso kanta) ja E14 (pieni kanta), mutta muitakin vaihtoehtoja on. LED-polttimot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Ne syttyvät ja sammuvat ilman viiveitä ja ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Tämä tarkoittaa sitä, että enää lampun vaihto ei ole edessä usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. 


Varsinkin, jos aikaisemmat polttimot palavat nopeasti, silloin sinun kannattaa siirtyä LED-tekniikkaan. LED-polttimot maksavat tavallisesti hieman enemmän, mutta ne päihittävät muut polttimot pitkäikäisyydessä, tehokkuudessa ja energiansäästössä. Nyt hyödyntämällä alennukset, saat LED-polttimot netistä hyvään hintaan, olivatpa kyseessä LED-polttimot E27, LED-polttimo 12V, LED-polttimo ulkokäyttöön


Lampun valinta


Valitessasi lamppua, kiinnitä huomiota polttimotyypin ja kannan lisäksi myös värilämpötilaan, jotta saat varmasti oikeansävyisen polttimon itsellesi. Esimerkiksi 2700K vastaa kellertävää hehkulamppua. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, mitä korkeampi kelvin, sitä kylmempi ja sinertävämpi lampun tuottaman valon väri on. Muista myös, että saatavilla on myös värilliset polttimot, himmennettävä polttimo ja niin edelleen. Tiesithän, että polttimot ovat tarjolla myös setteinä? Yleensä polttimot ovat vieläkin edullisempia kuin yksittäiskappaleena. Olipa hankinnassa pieni tai iso hehkulamppu, hehkulamppu E14, hehkulamppu E27, LED-hehkulamppu tai muu, tutustu valikoimaamme!

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.