Älyvalaistus kotiin ja Eglo Connect | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie Eglo Connect

Valot

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Eglo Connect ─ älyvalaistus kotiin


Eglo Connect on älyvalaistuksen laatumerkki, joka tarjoaa älyvalaistusta kotiisi. Yksinkertaisesti et voi mennä pieleen valitsemalla Eglo Connect. Eglo brändin maineen ja luotettavuuden ansiosta voit olla varma, että nämä valaisimet ovat korkealaatuisia ja valmistettu parhaista materiaaleista. Tämä koskee kaikkia valaisimia. Olipa kyseessä himmennettävä kattovalaisin, seinävalaisin, LED-nauha tai muu, Eglo Connect älyvalaistus tekee valaistuksestasi tehokkaamman ja mukautuu tarpeisiisi. 


Eglo Connect älyvalaisin maksaa itsensä varmasti takaisin vuosien kuluessa, sillä älyvalaistus säästää energiaa ja sitä myöten rahaa. Laadukas, kestävä ja energiaa säästävä Eglo Connect on myös ympäristön kannalta hyvä päätös. Ennen kaikkea älyvalaistus saa sinut nauttimaan valaistuksesta aivan uudella tavalla. Valaistuksella on iso merkitys mielialaan ja tunnelmaan. Eglo Connect älyvalaistus tarjoaa sinulle useita innovatiivisia valaistusratkaisuja: älylaitteella ohjattavan valolähteen, himmennettävän valon sekä mahdollisuuden vaihtaa värejä. Väriterapiaa parhaimmillaan! Kuvittele esimerkiksi väriä vaihtava valaisin kylpyhuoneeseen. Himmennettävä kattovalaisin voidaan liittää älykkääseen valaistusjärjestelmään, jolloin se syttyy tiettyyn aikaan ja sammuu, kun poistut huoneesta. Sinulla on vapaat kädet luoda parhaimmat valaistusratkaisut kotiisi. Mahdollisuuksia on lukemattomia. 


Eglo Bluetooth


Eglo Connect älyvalaistus toimii Bluetooth-yhteydellä. Voit hallita valoja helposti matkapuhelimella, tabletilla tai Eglo Connect kaukosäätimellä


Tutustu Eglo Connect älyvalaisimiin ja toteuta kotiisi paras älyvalaistus!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i