LEDVANCE SMART+ WiFi, jopa 250 tuotetta yhdessä sovelluksessa | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

LEDVANCE SMART+ WiFi, jopa 250 tuotetta yhdessä sovelluksessa

Neuvontakeskus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

LEDVANCE SMART+ WiFi -sovellus on kaikki mitä tarvitset LEDVANCE SMART+ älyvalaistuksen ohjaamiseen.

Tietoja sovelluksesta

LEDVANCE SMART+ WiFi -sovellus tarjoaa enemmän. Sen ansiosta voit ohjata kaikkia valoja kodissasi vain matkapuhelimellasi ja käyttää kaikkia sen toimintoja. Ja käyttö ja asennus on niin helppoa. Smart+ WiFi -sovelluksen perusominaisuuksia ovat:

  • Se on ilmainen ja helposti saatavilla
  • Se sisältää mahdollisuuden yhdistää jopa 250 tuotetta ja ohjata niistä jopa 50:tä samanaikaisesti.
  • Sillä on lyhyt reaktioaika
  • Voit ohjata sitä ääniavustajien avulla
  • Sovellukseen lisätyt valot voidaan jakaa useiden käyttäjien kanssa.

LEDVANCE SMART+ -valaistuksen yhteensopivuus ja ohjaus

Käyttääksesi LEDVANCE SMART+ WiFi:n toimintoja täysimääräisesti, tarvitset vain kolme asiaa: 

  • Valonlähde (valo) Ledvance
  • Perinteinen WiFi-yhteys 2,4 GHz:n taajuudella
  • Ledvance Smart+ WiFi -sovellus



Ledvance Smart+ WiFi ei vaadi mitään erikoislaitteita (portti), sinun tarvitsee vain liittää Ledvance-valot olemassa olevaan WiFi-verkkoosi.  Itse  valaistuksen säätö voidaan tehdä useita tavoilla:


Sovellus

Voit käyttää kaikkia toimintoja LEDVANCE SMART+ WiFi -sovelluksen  (matkapuhelimessa tai tabletissa) tai muiden yhteensopivien älykotisovellusten, kuten Google Home tai Amazon Alexan kanssaTämän avulla voit automatisoida entistä enemmän, sillä valot voivat toimia yhdessä muiden kodin älylaitteiden kanssa. Voit leikkiä asetuksilla suoraan olohuoneestasi tai toiselta mantereelta käsin. Tarvitset vain internetyhteyden.


Ääniohjaus 

Jos integroit valot älykotiin Google Homen tai Amazon Alexan kautta, voit ohjata niitä äänikomennoilla. Voit tehdä niin käyttämällä puhelinta, tablettia tai kaiutinta, joka on osa älykästä kotia. Esimerkkejä tällaisista kaiuttimista ovat Google Nest tai Amazon Echo.


Kaukosäädin

Voit myös käyttää LEDVANCE WiFi -ohjainta, jolla voit vaihtaa toimintojen välillä tarpeidesi mukaan.


Vaihda

Tietenkin voit ohjata kaikkia LEDVANCE-valoja suoraan huoneessa olevan katkaisimen kautta. Valo muistaa sovelluksen viimeisimmän asetuksen, kun se sammutetaan.

LEDVANCE SMART+ WiFi:n toiminnot

Ledvance Smart+ WiFi -sovellus pystyy todella tekemään monia asioita ja hyödyntämään kaikki mahdollisuudet täysimääräisesti.

  1. Kotitaloudet ja käyttäjät. Määrittämällä valot kotitalouksiin voit asettaa ne erikseen jokaiselle kotitaloudelle. Lisää jäseniä, jotka voivat itse ohjata kohtauksia valitussa taloudessa. Vuokraatko mökkiäsi? Voit helposti jakaa pääsyn vieraiden kanssa ja poistaa heidät uudelleen heidän oleskelunsa päätyttyä.
  2. Himmennys, lämpötila ja valon väri. Valitset minkä tahansa valon voimakkuuden, ja myös lämpötilan ja valon värin asettaminen on helppoa. Ovatko silmäsi väsyneet uuvuttavan työn jälkeen? Voit rentoutua ne muutamassa sekunnissa vaihtamalla värejä ja voimakkuutta.  
  3. Kevyiden kohtausten luominen. Valmiiden kohtausten lisäksi voit myös luoda omia. Asetat valkoisen valon, jotta lapsesi voivat leikkiä ja kirjoittaa läksyjä, ja käytä lämmintä ympäristön valoa rauhalliseen perheillalliseen.
  4. Kehittynyt automaatio. Määritä pienimpiin yksityiskohtiin, mitä pitäisi tapahtua tiettynä aikana ja paikassa. Oletko tottunut lukemaan kirjaa joka ilta kymmeneltä ennen nukkumaanmenoa? Voit esivalita valaistuksen täsmälleen tottumusten mukaan.
  5. Automaattinen sytytys ja sammutus. Määritä, minä päivänä ja mihin aikaan valo syttyy tai sammuu, tai valitse aikaväli, jonka kuluessa sen tulee sammua tai syttyä.
  6. Valojen ryhmittely. Luo ja nimeä valoryhmiä, joita voit ohjata yksitellen tai huoneittain. Yhdellä napsautuksella voit sytyttää kaikki valot esimerkiksi kylpyhuoneessa.
  7. Heräämis- ja nukkumistila. Valonvoimakkuuden asteittainen lisääminen aamulla auttaa sinua heräämään mukavasti ja sen himmentäminen auttaa vajoamaan uneen.
  8. Sään mukainen valaistus. Säätietojen ansiosta sovellus tietää, sataako ulkona lunta vai paistaako aurinko. Se valitsee sen mukaan sopivan valaistuksen.
  9. Tila, joka tukee ihmisen biorytmiä. Sovelluksen avulla valot mukautuvat vuorokauden yksittäisiin vaiheisiin.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i