Erilaiset suojakäsineet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

Suojahanskat

  • Myydyimmät

Kategorian kuvaus

Suojakäsineet


Monissa töissä tarvitaan suojahanskat, jotka suojaavat käsiä tehostaen samalla työtä. Ne parantavat myös hygieniaa. Niiden käytöllä ennaltaehkäiset mahdolliset haavat tai työtapaturmat. Tarjoamme erilaiset suojahanskat erilaisin ominaisuuksin. Valikoimastamme löytyvät muun muassa kertakäyttöiset suojakäsineet, kuten vinyylisuojakäsineet, jotka sopivat siivoukseen ja rasvattomien elintarvikkeiden käsittelyyn. On tärkeää, että valitset juuri oikeanlaiset suojakäsineet työhösi. Suojahanskat käyvät kaikille sukupuoleen katsomatta, sillä ne ovat unisex.


Meiltä löydät myös ÄR brändin ylelliset antiviraaliset suojakäsineet, jotka antavat käsillesi päivittäisen suojan. Joka päivä joudumme tekemisiin lukuisten eri pintojen kanssa ja kohtaamme paljon bakteereja ja viruksia. Nämä suojakäsineet antavat niitä vastaan tehokkaan suojan. Mikä parasta, voit käyttää kosketusnäyttöä näiden hanskojen kanssa ja ne tuntuvat erittäin miellyttäviltä.


Tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle sopivimmat suojakäsineet! Sinua saattavat kiinnostaa myös valikoimamme kasvomaskit.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i